Sådan ændres Standard Notes-kontoen i iOS

Notes-appen i iOS er altid nyttigt og giver et godt sted til at gemme uanset små klip af tekst, tjeklister, billeder, klotter og tegninger, delte noter med andre mennesker, adgangskode låste noter og andre datapunkter, du ønsker at bevare i nogle organiserede måde på en iPhone eller iPad. Og hvad angår lagring, har Notes-appen på iPhone og iPad to forskellige kontoplaner til Notes-data; lokalt på selve enheden eller i iCloud.

Som standard med moderne versioner af iOS indstiller Notes-appen standardkontoens gemme placering af notatdata til iCloud, men hvis du ønsker at justere Notes-standarden, så at noter er lokale i stedet, kan du gøre det via indstillinger. Dette vil påvirke standardnotatadfærd, og også standardnotatkontoen, der interageres med via Siri notatanmodninger og eventuelle Notes-data, der er synlige fra widgetens skærm i meddelelsescenter i iOS.

Sådan ændres Standard Notes-kontoen i iOS

Indstillingsjusteringen er den samme på iPhone og iPad, men indstillingskonfigurationen for indstillingen er lidt anderledes end afspejler den forskellige navngivning af hver enhed. Sådan kan du justere din standard notatkonto i iOS for enhver iOS-enhed:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad og gå til "Noter"
  2. Sørg for, at "På min iPhone" -konto (eller "På min iPad" -konto) er aktiveret
  3. Derefter trykker du på "Standardkonto" øverst på skærmen under "ACCOUNTS"
  4. Tryk for at vælge enten "På min iPhone" (eller "På min iPad") eller "iCloud" for at indstille det som standardkonto for noter til brug
  5. Afslut fra indstillinger som normalt

Bemærk, at dette ikke ændrer eventuelle eksisterende noter, det ændrer simpelthen den standard Notes-konto, der skal bruges på enheden.

For eksempel, hvis du fortæller Siri at "lave en ny note", og du havde angivet standardkontoen til "På min iPhone", så vil den nye note vises lokalt på enheden. Eller hvis du indstiller standardkontoen til "iCloud" og fortalte Siri at lave en ny note, vil den nye note fremkomme i iCloud i stedet.

Splinteringen af ​​konti og data gemmer placering kan forårsage forvirring, selv med Notes-søgefunktionen i iOS, og måske en dag vil de fusionere med en mulighed for at uploade og dele lokale noter til iCloud i stedet for at have en helt separat Notes-sektion til iCloud sammen med en anden separat notes sektion for lokal opbevaring på en enhed. Eller måske er det bedst at holde de to adskilt, så du nemt kan fortsætte med at bruge Notes på en enhed, selv hvor der ikke er internetforbindelse eller mobiltjeneste, forudsat at noterne holdes lokalt alligevel på selve enheden.

Det er også værd at huske, hvordan du navigerer mellem de to forskellige Notes-sektioner i iOS. Fra Notes-appen klikker du på bagpilen i øverste venstre hjørne, indtil du ser skærmen "Mapper" (ja det er mærket som mapper og ikke konti, hvilket kan være forvirrende, når du overvejer app-etiketterne dem som konti og ikke Mapper ... alligevel), hvor du finder både "På min iPhone" noter og "iCloud" noter sektioner. Hver vil indeholde forskellige noter, hvis de er oprettet i et afsnit mod den anden, men de kan vendes mellem ret let.