Luk alle Windows i en Mac App med et tastetryk

De fleste Mac-brugere ved, at ved at trykke på kommandotasten W-tast, lukkes det aktuelt aktive vindue, men med en lille ændring og ved at tilføje et ekstra tastetryk kan du lukke alle vinduer i næsten enhver Mac OS X-app eller Mac Finder.

Hvad er denne super fremragende tastaturgenvej til at lukke alt?

Det er nemt at huske, bare tilføj Option til den traditionelle nær genvej, der gør det sådan: Kommando + Option + W

Command + Option + W lukker alle vinduer på en Mac

Hitting Command + Option + W lukker alle vinduer i det aktuelt aktive Mac-program eller Finder i Mac OS X. Hvis vinduet er åbent, lukkes det efter at have ramt den tastetrykskombination.

Ikke i tastaturgenveje? Du kan også få adgang til "Luk alle Windows" -menuen i menuen Filer i enten Finder eller næsten enhver Mac-applikation, men den er usynlig som standard, indtil du holder tasten "Option" nede, når du vælger menuen Filer. Dette forvandler "Close" til "Close All" som vist i dette skærmbillede:

Den korte video nedenfor viser også dette trick:

Vinduerne lukker hurtigt, hvis du hurtigt vil prøve det selv, er det nemt at starte i Mac OS X Finder. Du skal bare åbne en flok nye Finder-vinduer (ved at trykke Command + N i moderne versioner af Mac OS X en flok) og derefter trykke på Command + Option + W for at lukke dem alle ud. Eller du kan prøve det i en anden app ved at åbne en masse dokumenter i noget som TextEdit eller Preview og lukke dem alle sammen sammen også. Luk Alle bruges bedst i applikationer, når automatisk lagring er aktiveret, ellers lukkes vinduets lukkeproces, da en dialogboksen gemmes og ventes på en handling. Hvis du har tilfældet at slukke auto-save i Mac OS X på et tidspunkt, skal du bare tænde for det igen for at få uafbrudt brug ud af denne tastetryk.

Bemærk, hvordan dette er meget forskelligt fra lukkede vinduer på afslut, hvilket lukker alle vinduerne, når programmet afslutter, og dermed forhindrer auto-gendannelsesfunktionen i Mac OS X fra at genstarte disse vinduer. Dette trick lukker de aktive vinduer, men stopper ikke appen eller kasserer vinduerne fra gendannelsen.

Kommandoen + W tastetryk for at lukke et enkelt vindue har eksisteret på Mac siden de tidligste dage af operativsystemet, og alternativmodifieringen har også eksisteret i mange år, men trods det synes få Mac-brugere at være opmærksomme på det . Lær dette trick, du vil sikkert bruge det ofte.

Nyd denne tastetryk? Der er endnu mere, glem ikke at lære og mestre de 7 tastaturgenveje til Windows-styring til Mac