Sådan fejlfindes en Wii-konsol

Nintendo Wii er en videospilkonsol, der blev udgivet i 2006. Lejlighedsvis fungerer Nintendo Wii ikke som beregnet, hvilket forhindrer dig i at spille spil med konsollen. Almindelige problemer inkluderer intet billede, dårlig eller ingen lyd og spildiske, der ikke fungerer. For at få din Wii-konsol tilbage til normal funktionsdygtig fejl skal du foretage fejlfinding og rette enheden selv.

Intet billede

Drej dit tv til den rigtige videoinputkanal. For mange fjernsyn kan du trykke på "Input" -knappen, indtil du ser Wii-opstartsskærmen.

Sørg for, at netledningen er sat ordentligt i DC-stikket på Wii, og at den modsatte ende er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer. Tryk på "Power" -knappen på Wii og vent på, at indikatorlampen lyser blåt.

Fastgør alle Wii-komponentkablerne til "Video In" -stikkene på fjernsynet. Derudover skal du sørge for at den modsatte ende af ledningen er fuldt tilsluttet Wii.

Dårlig eller ingen lyd

Tryk på "Mute" -knappen eller "Volume Up" -knappen på dit fjernsyn for at sikre, at fjernsynets lydstyrke ikke blev skruet ned.

Kontroller, at Wii-lydkablerne er sat ordentligt i "Audio In" -stikkene på dit fjernsyn. Sørg for, at den modsatte ende af lydkablerne er tilsluttet Wii.

Vent flere sekunder, indtil lyden starter. Nogle spil på Wii har ikke lyd, før spillet starter.

Spildisk fungerer ikke

Kontroller, at disken blev indsat korrekt i Wii. Hvis du indstiller Wii vandret, skal disketiketten vende opad, når du indsætter den i maskinen. Hvis du indstiller Wii lodret, skal etiketten vende til højre.

Rengør disken ved at aftørre en blød klud fra midten af ​​disken og udefra. Gnid ikke disken i en cirkulær bevægelse, da dette kan beskadige disken.

Fjern disken fra Wii og sluk for strømmen. Tænd for strømmen igen, og sæt disken i igen. Dette kan fjerne eventuelle fejl i systemet og bringe Wii tilbage til normal funktionsdygtig stand.