Sådan oprettes et T1 crossover-kabel

T1-linjer bærer 1.544 Mbps signaler til computernetværksforbindelser i nærområdet, på tværs af byen eller over hele landet. T1-kabler bruger fire ledninger: to til sendesignalet og to til modtagelsen. I nogle netværksapplikationer er udstyret så tæt på hinanden, at et "crossover-kabel", der kun er et par meter langt, opretter forbindelsen. T1-signalet transmitteret fra hver af de to enheder "krydser" til modtagelsessignalet fra den anden. Brug crossover-kabler til at forbinde T1-servere, private telefonswitche (PBX'er) eller andre T1-netværksenheder sammen.

Trin 1

Klip kablet til den ønskede længde. Fjern den ydre beklædning for at udsætte de otte par ledninger i hver ende.

Trin 2

Anbring ledningerne i et RJ-45-stik i den ene ende eller kablet. Sæt det hvide med blå mærker i pin 1 og det blå med hvide mærker i pin 2. Anbring den hvide ledning med orange mærker i pin 4 og den orange med hvid i pin 5. Skær de andre ledninger af i slutningen af ​​den ydre isolering . Nogle stik kræver, at du fjerner isoleringen fra ledningerne, men det mest praktiske gør forbindelsen, når du foretager krympningen.

Trin 3

Anbring stikket i krympeværktøjet, og pres håndtaget, indtil de stopper. Fjern stikket fra værktøjet.

Trin 4

Anbring ledningerne i stikket i den anden ende af kablet. Anbring den hvide ledning med orange mærker i pin 1 og den orange med hvide mærker i pin 2. Anbring den hvide ledning med blå mærker i pin 4 og den blå med hvid i pin 5. Skær de andre ledninger af i slutningen af ​​den ydre isolering.

Anbring stikket i krympeværktøjet, og pres håndtaget, indtil de stopper. Fjern stikket fra værktøjet. Dit crossover-kabel er færdigt.