Hjemmelavet tv-antenne booster

Elementer, du har brug for

  • Avis

  • Glas tarm

  • Kartoffelchipsrør

  • Køkkenrulle

  • Lineal

  • Schweizer kniv

  • Malertape

Formålet med en indendørs tv-antenne er at trække de fjernsynssignaler, der sendes af tv-udsendelsestårne, ind. Disse udsendelsestårne ​​er typisk mange miles væk fra den gennemsnitlige husstand - hvilket får signalerne til tv-antennen til at være for svage til at blive vist korrekt. En hjemmelavet tv-antenne booster forstærker signalerne fra udsendelsestårnene. Nogle værktøjer, der ofte findes rundt om i huset, og en vare fra en købmand er alt, hvad der er nødvendigt. Hverken den indendørs tv-antenne eller tv'et, som antennen er tilsluttet, påvirkes negativt af tilføjelsen af ​​den hjemmelavede tv-antenne-booster.

Læg et ark avis på ved bordet for at beskytte overfladen. Tøm et kartoffelchipsrør i en glasskål til senere konsumering. Tør indersiden af ​​kartoffelchipskålen ud for at fjerne overskydende fedt med et papirhåndklæde. Mål bredden på enden af ​​tv-antennen med linealen.

Stil kartoffelchipsrøret på avisen med den åbne ende opad. Mål fire inches op fra bunden af ​​røret. Skær et hul i siden af ​​røret ved markeringen på fire tommer med værktøjsknivens blad.

Udvid hullet med værktøjsknivens kniv, indtil det er lidt større end enden af ​​tv-antennen. Glat hullet ud ved at dreje kniven på hjælpekniven rundt om indersiden, så ingen af ​​folien på indersiden kigger ud af hullet.

Placer enden af ​​tv-antennen i hullet i siden af ​​røret, der nu er en hjemmelavet antenneforstærker. Drej røret, så den åbne ende vender mod den generelle retning for tv-udsendelsestårnene.

Tape den hjemmelavede antenne booster med strimler af maskeringstape, så den fortsætter med at se den generelle retning af tv-udsendelsestårnene.

Advarsler

Brug ikke duct tape til at fastgøre din hjemmelavede TV booster på TV-antennen - duct tape hæmmer signalet.