Lav en Dashboard Widget fra Dele af Websider i Mac OS X

Dashboard er et stort set underskrevet træk ved Mac OS X, der tilføjer små widgets til Dashboard-rummet eller tilføjes direkte til skrivebordet. Meget af Dashboards manglende brug kommer ned til ikke at have widgets, der vedrører brugerens interesser, og det er her, hvor dette trick kommer ind, som giver dig mulighed for hurtigt at oprette din helt egen brugerdefinerede Dashboard-widget fra ethvert webside eller websideelement. Bedste af alt skabte widgets på denne måde deres live-funktionalitet, hvilket betyder, at en web-widget fortsætter med at opdatere live som om den var på internettet, selv om den nu er indeholdt i Dashboard.

At lave dine egne Dashboard-widgets på denne måde har eksisteret i nogen tid, men de fleste brugere synes ikke at vide om det, endsige at bruge det. Hvis du er ny til denne funktion, er det her, hvordan du opbygger en widget meget hurtigt ud af et hvilket som helst websideelement:

  • Åbn Safari i OS X og navigere til den webside, du vil oprette en dashboard-widget baseret på
  • Træk menuen "Fil" ned og vælg "Åbn i instrumentbrættet"
  • Hold musen over den del af den webside, du vil oprette en widget fra, størrelse boksen i overensstemmelse hermed og vælg derefter "Tilføj" fra den lilla bjælke nær toppen af ​​Safari-vinduet

OS X vil nu hoppe over til Dashboard og oprette widgeten, afhængigt af hvilken side der indlæses fra det, kan det tage et øjeblik eller to at udbrede og gøre det i Dashboard.

Dette skærmbillede eksempel viser en Amazon Lightning Deals widget, som opdateringer lever med nye tilbud, som de kommer og går.

Et andet eksempel bruger en aktiegraf fra Yahoo Finance, som også ændrer sig i løbet af dagen, da grafen justeres gennem YaHoo (eller Google Finance).

Dette er et glimrende trick at bruge til at holde styr på dele af en webside, der ændrer sig over tid, eller at holde øje med noget nemt uden at skulle gå på internettet. Dette er et særligt nyttigt trick til at se tidssensitive indkøb fra ting som Amazon Deals eller Woot, og det er også fantastisk til diagrammer, grafer, analyser, nyhedshændelser, live blogs og overvågning af generelle data, der findes på internettet.

På trods af at du er oprettet via Safari, behøver du ikke at holde Safari åben for at opretholde Dashboard widgets eksistens. Den bruges kun til at lave widgeten. Hvis du ikke er en stor Safari-bruger, skal du bare afslutte det, når du har lavet widgets.

Af den måde finder mange brugere, at de får mere Dashboard brug, hvis det er trukket ud af Spaces og Mission Control, hvilket får widgetsne til at svæve over skrivebordet i stedet, ligesom det plejede at gøre før de seneste versioner af OS X.