Sådan overføres WebMoney (14 trin)

WebMoney er en online e-valuta betalingstjeneste, der giver dig mulighed for at overføre penge til handlende og andre personer, der har en WebMoney-konto. WebMoney gennemfører sine transaktioner gennem et system af "punge", som er konti, du har i en bestemt e-valuta. Du kan oprette en pung til opbevaring af amerikanske dollars, russiske rubler, euro, guld og ukrainsk valuta.

Tilmeld dig WebMoney

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og gå til wmtransfer.com, WebMoney-hjemmesiden. Klik på knappen "Tilmeld dig nu".

Trin 2

Klik på knappen "Vælg" ved siden af ​​enten WebMoney Keeper "Mini", "" Classic "eller" Light "applikationen. WebMoney Keeper Mini kan køres fra din internetbrowser til overførsel af penge, har månedlige og daglige transaktionsgrænser og anbefales til førstegangsbrugere. Keeper Classic kræver download af et program, men understøtter kun Windows 2000 og 2003, XP og Vista. Keeper Light har et højere sikkerhedsniveau og kan bruges med en mobiltelefon.

Trin 3

Indtast dine personlige data (f.eks. Fuldt navn) og kontaktoplysninger i registreringsformularen. Klik på "Fortsæt." Bekræft, at dine personlige oplysninger er korrekte på det næste skærmbillede, og klik på "Fortsæt" for at gå til siden "E-mail-bekræftelse".

Trin 4

Kontroller den e-mail-adresse, du indtastede i WebMoney-registreringsformularen. Åbn WebMoney "Registration" e-mailen og kopier registreringskoden i e-mailen. Gå tilbage til WebMoney "E-mail-bekræftelse" -skærmen, og anbring koden i feltet "Angiv koden". Gennemfør mobiltelefonbekræftelsestrinet, hvis du tilmeldte dig en "Classic" -konto, der kræver registrering af et mobiltelefonnummer. Klik på "Fortsæt."

Indtast en adgangskode til din konto i de angivne mellemrum, og klik på "OK" for at fuldføre registreringen.

Opsætning og Fund WebMoney pung

Trin 1

Klik på linket "Opret en" i afsnittet "Punge" på din WebMoney-konto.

Trin 2

Klik på rullemenuen "Valuta", og vælg den passende pungtype til den valuta, du vil overføre. Vælg f.eks. "WMZ" -tasken, hvis du vil overføre amerikanske dollars.

Trin 3

Klik på feltet "Jeg accepterer" for at acceptere WebMoney's "Vilkår for brug" -aftale. Klik på knappen "Opret" for at oprette WebMoney-pungen.

Trin 4

Klik på "Føj midler til pungen" i afsnittet "Du kan" på din konto. Klik på "Vælg den mest bekvemme metode til at tilføje midler" for at åbne en ny side og se muligheder for finansiering af din WebMoney-pung.

Trin 5

Klik på "Indtastningsmetoder" i venstre side af siden svarende til den pungtype, du har oprettet. Klik f.eks. På "Input Method WMZ" for at se finansieringsmetoder til "WMZ" -pungen.

Vælg den finansieringsmetode, du vil bruge, og tilføj midler til din pung. Klik f.eks. På "Bankoverførsel" eller "E-valutaveksling." Følg trinene på skærmen for at gennemføre pengeoverførslen til din WebMoney-pung. Klik f.eks. På linket til det sikre WebMoney-bankside, hvis det overføres via bankoverførsel. For en bankoverførsel skal du sende "autorisation" til din konto, indtaste det beløb, du vil overføre, udskrive, underskrive og derefter faxe aftalen til WebMoney's økonomiske team. Hvis du bruger en online e-valuta-udvekslingstjeneste, skal du klikke på navnet på en tjenesteudbyder, du vil bruge, tilmelde dig på udvekslingswebstedet og købe et depositum til din WebMoney-pung.

Overfør WebMoney

Trin 1

Log ind på din WebMoney-konto. Eller åbn applikationen WebMoney Keeper Classic på din computer, hvis du tilmeldte dig en Classic-konto og downloadede applikationen.

Trin 2

Klik på "Send WebMoney" på din online WebMoney-konto. Klik på fanen "Punge" i WebMoney Keeper Classic-applikationen. Højreklik på den WebMoney-pung, hvorfra du vil sende penge, og vælg indstillingen "Send WM".

Indtast pungnummeret på den konto, som du vil overføre WebMoney til. Indtast det beløb, du sender, og en valgfri beskrivelse eller kommentar. Klik på "OK" eller "Send" for at gennemføre transaktionen.