Sådan skriver du en proxy-stemme

Nonprofitorganisationer og andre institutioner eller virksomheder, der har regelmæssige møder, kan have en afstemningsprocedure på plads. For eksempel stemmer mange udvalg typisk om ting som planlægning af aktiviteter eller budgetproblemer. Hvis du er en del af en sådan enhed, vil du blive involveret i afstemningsprocessen. Men hvis du ikke kan komme til mødet, når afstemningen finder sted, kan du muligvis bruge en fuldmægtig stemme. Stemmeafstemning er, når du giver en skriftlig bemyndigelse til en tredjepart til at stemme på dine vegne. Denne autorisation skal skrives og underskrives af dig.

Læs gennem din institution, din organisation eller virksomhedens vedtægter for at sikre, at fuldmagtstemning er tilladt og for at kontrollere, om der er specifikke krav. Visse sætninger eller sektioner skal muligvis medtages i din proxy-afstemning. Hvis der ikke er nogen specifikke instruktioner, er der generelle retningslinjer for skrivning af en fuldmægtigstemme.

Medtag dit navn, titel og adresse i fuldmagtstemningen. Dette skal være det første stykke information, der er inkluderet. Du ville skrive noget som "Jeg, kasserer for udvalget, John Smith, af 123 Maple Avenue ..."

Inkluder navnet på og adressen på din proxy. Dette er den person, der vil stemme på dine vegne. Tilføjelse til eksemplet ovenfor kan du skrive "Jeg, kasserer for udvalget, John Smith, fra 123 Maple Avenue udpeger officielt Jane Smith som min fuldmægtig."

Tilføj oplysninger om det specifikke møde, hvor din fuldmægtig vil stemme på dine vegne. Efter den første sætning kan du medtage noget i retning af "Jeg giver min fuldmægtig myndighed til at stemme på mine vegne på komitémødet, der afholdes den 2. januar 2011."

Skriv ud, hvordan du vil have din fuldmægtig til at stemme på dig. Dette er vigtigt for de andre medlemmer at se, såvel som at hjælpe med at guide din proxy for at sikre, at der ikke begås fejl. Skriv navnet på den bevægelse, der skal stemmes om, såsom "Proposition 12", og om du er for eller imod forslaget.

Indtast dit fulde juridiske navn i slutningen af ​​afstemningen. Inkluder din underskrift under dit navn såvel som den dato, hvor du underskrev fuldmagtsstemmen. Din underskrift er nødvendig for at gøre fuldmægtig stemme officiel.