Hvordan man laver formler i Word 2007

Word 2007 giver dig mulighed for at lave formler i dit dokument. Dette kan spare dig tid, når du hurtigt skal beregne en værdi og ikke ønsker at kopiere og indsætte fra Excel. Brug funktionen Beregn i Word 2007 til at opnå formler i dit Word-dokument.

Trin 1

Åbn Word og se det tomme dokument. Skriv følgende formel: "12 * 6 + 15." Word kan beregne summen af ​​formlen ved hjælp af funktionen Beregn. Men som standard er denne funktion ikke aktiveret og skal føjes til din værktøjslinje til hurtig adgang. Når den er tilføjet, forbliver den der, indtil den fjernes.

Trin 2

Få adgang til rullelisten Quick Access Toolbar. Vælg "Flere kommandoer." Dialogboksen Word-indstillinger vises. Skift valgkommandoerne fra indstillingen til "Alle kommandoer." Rul gennem listen, og vælg "Beregn". Klik på knappen "Tilføj". Klik på "OK". Kommandoknappen er blevet føjet til værktøjslinjen Hurtig adgang.

Fremhæv din formel, og klik på knappen "Beregn" på din værktøjslinje til hurtig adgang. Se på statuslinjen for at se resultatet. Du skulle se følgende: "Resultatet af beregningen er 87."