2 måder at lukke faner i Safari på iPhone

Safari-faner giver dig mulighed for at vedligeholde mange forskellige websider og websteder på iPhone, skifte gennem dem som nødvendigt for at gennemgå forskellige websteder og indhold. For os, der åbner en masse faner i iOS Safari, er det nemt at blive overvældet af et stort antal faner, mens du gennemser flere sider og sider over tid.

Der er to måder at lukke åbne Safari-faner på iPhone og iPod touch på, vi dækker dem begge. Og ja det gælder også iPad, men iPad Safari-appen har en lidt anden grænseflade, så fokus er her på iPhone-versionen.

1: Få adgang til Safari Tabs på iPhone ved at trykke på Overlappende Firkanter

Først skal du få adgang til fanerne. Logoet med små overlappende firkanter i hjørnet af Safari er fanebladet, og du trykker på denne adgang til alle dine Safari-browsertabs:

2: Lukning af Safari Tabs på iPhone med X

Når du er i fanevisningen, kan du lukke alle åbne Safari-faner ved at trykke på den lille (X) -knap til venstre for fanen. Det er ret lille og let overset, så vær ikke chokeret, hvis du har savnet det:

3: Luk faner i Safari på iPhone med en swipe

En anden metode til at lukke faner i Safari til iPhone er med en swipe gestus, bare swiping til venstre over fanen vil sende det off screen og afvise fanen. På mange måder er swipe gestus lettere end at trykke på mikroknappen (X)

Og ja, enten slår gesturen eller den lille X-knap til at lukke eventuelle iCloud-faner, der er åbne på skærmen, samt enhver fane, der er åben i Private Browsing-tilstand for Safari til iOS

Hvis du vil lukke alle faner i Safari til iOS, skal du enten skubbe venstre gentagne gange på hver fane eller trykke på knappen (X) gentagne gange på hver fane, indtil de er alle lukkede. Kort sagt havde nogle ældre iOS Safari-versioner en tæt-alle-mulighed, men den forsvandt med moderne versioner af iOS sammen med nogle andre forbedringer af den måde, faner og privatlivshåndtering håndteres.

Lukning faner kan være nyttige, hvis du vil frigøre tabulatorum i Safari, men det er også gyldigt til fejlfinding af Safari-sammenbrud på iPhone, især hvis en enkelt webside er konsekvent problematisk.