Sådan låses Nextel-telefoner op gratis

Hvis du er en tidligere Nextel-kunde, der ønsker at bruge din telefon med en ny trådløs udbyder, skal du først låse enheden op. Nogle websteder opkræver et gebyr for at levere oplåsningskoder, men der er ingen garanti for, at de fungerer. Det er bedst at bare kontakte Nextels kundeservice og bede om oplåsningskoden. Nextel leverer typisk oplåsningskoder til kunder med god anseelse, dem, der har afsluttet deres serviceaftale eller til dem, der ønsker at bruge deres mobiltelefon til internationale rejser.

Trin 1

Kontakt Nextel på 800-639-6111 for at få oplåsningskoden til din telefon. Det er bedst at ringe fra en anden telefon end den telefon, du ønsker at låse op.

Trin 2

Bestem telefonens mærke og model ved at fjerne batteridækslet og batteriet. Disse oplysninger er ofte skrevet på etiketten under batteriet.

Trin 3

Kopier og indsæt følgende URL i din browsers adresselinje: http://www.mobileunlockguide.com/mug/. Du kan gå til dette websted, hvis din tjenesteudbyder ikke giver trinene til oplåsning af din telefon.

Trin 4

Vælg producentens navn og modelnummer til din Nextel-telefon.

Trin 5

Klik på "Få instruktioner."

Følg trinene for at låse din enhed op.