Mac April Fools vittigheder og pranks

I dag er April Fools Day i USA, hvilket gør internettet som helhed generelt ret latterligt, fordi der er så mange pranks med falske og dumme nyhedshistorier, der flyder rundt. Holde med den guffeholdige ånd, her er nogle nemme og sjove pranks at spille på en med Mac-bruger:

Tag et skærmbillede af skrivebordet og sæt det som skrivebordsbaggrundsbilledet

Dette er en af ​​mine favoritter, fordi det er så let og det forårsager så meget forvirring. I bund og grund blot sætte et par tilfældige ikoner, dock apps eller mærkeligt navngivne mapper på skrivebordet, tage et screenshot (Command + Shift + 3) og sæt derefter det som Macs desktop baggrund. Det hjælper nogle gange med at beskære menulinjen ud af billedet, og så flytter du selvfølgelig alle ikoner, mapper osv. Ud af skrivebordet og se, da spidsen af ​​joke klikker målløst på ikoner, der ikke eksisterer!

Inverter Mac'ens skærmbilledfarver

Hit Command + Option + Control + 8 for at vende Macs skærmfarver, så skærmen ser helt latterlig ud. Alt fungerer som sædvanligt, bare ser helt mærkeligt ud. Sikker på at forvirre nogen! Bare ramt tastekombinationen igen for at returnere tingene til det normale.

Lad Mac'en læse nonsens til brugeren

Dette er også et af mine foretrukne tricks. Før målet begynder at bruge deres maskine, google rundt for en stor kompilering af tekst eller en længere artikel, eller hvis du vil have absolut talt nonsens: kildekode, men stort set alt, hvad der er meget lang. Kopier og indsæt dette flere gange i et TextEdit-dokument, gå under Rediger-menuen, ned til Tale og 'Start tale'. Med nok tekst, vil det bare tale og snakke og tale for evigt, hvilket jeg har set fra erfaring er yderst forvirrende for alle, der kommer til at bruge maskinen.