Sådan slettes apps fra iPhone X og 3D Touch iPhone-modeller

Fjernelse af apps fra en iPhone eller iPad har altid været en let indsats, og du kan nemt afinstallere enhver iOS-app fra en enhed på få sekunder. Selvfølgelig kan iPhone X og 3D Touch iPhone-modeller stadig hurtigt slette apps fra startskærmen også, men på grund af nogle hardwarefunktioner af disse enheder kan sletning af apps virke som om det virker anderledes. Nogle brugere kan forsøge at slette en app på iPhone X, iPhone 8 eller andre 3D touch iPhone-modeller og finde ud af, at der slet ikke vises "X" eller at ikonerne ikke jiggle, eller at de føler sig lidt svage og Find derefter en pop op-menu i stedet for knappen "X" for at slette en app.

Denne vejledning vil gå gennem, hvordan du sletter apps på de nyeste iPhone-modeller, herunder at forstå, hvordan sletning af apps virker på iPhone X, og også tilbyde nogle generelle tips om sletning af apps på en anden iPhone med en 3D-berøringsskærm.

Sådan slettes apps på iPhone X

Sletning af apps fra iPhone X kan stadig gøres fra startskærmen, og snarere hurtigt, men der er nogle få mindre forskelle. Sådan fungerer den komplette proces på enhederne uden en Home-knap:

  1. Tryk og hold nede på et appikon for en app, du vil slette fra iPhone - tryk ikke på med et tryk *
  2. Når appikonerne begynder at jiggle, skal du trykke på knappen (X), der vises i hjørnet
  3. Bekræft, at du vil slette appen ved at trykke på "Slet" -knappen i pop op-dialogboksen "Slet app"
  4. Gentag med andre apps, hvis det ønskes, ved at trykke også på deres "X" over på appikonet og bekræfte sletning efter behov
  5. Når du er færdig, skal du trykke på knappen "Udført" øverst til højre på iPhone X-skærmen ved siden af ​​hakket eller skrue op fra bunden af ​​skærmen for at efterligne en Home-knap

Måske er den primære forskel ved at slette apps på iPhone X versus andre modeller, at der ikke er nogen startknap for at forlade app sletningsfunktionen, hvor ikoner vinkler og jiggler. I stedet simulerer du enten Hjem-knappen for at afslutte Slet / Flyt-tilstand, eller du klikker på knappen "Udført" i hjørnet af iPhone X-skærmen ved siden af ​​hakket.

Den anden væsentlige forskel ved at slette apps på nyere iPhone-modeller gælder ikke kun iPhone X, men også alle andre iPhone-skærme med 3D Touch-kapacitet. Vi diskuterer det særskilt, da det er blevet et stort forvirringspunkt for nogle iPhone-brugere.

Sådan slettes apps på iPhones med 3D Touch Displays

* 3D Touch-funktionen kan forårsage forvirring og frustration, når du forsøger at slette apps fra iPhone-modeller med 3D-berøringsskærme. Hvis du 3D Touch mange appikoner på iPhone, vises en lille undermenu med valgmuligheder til den pågældende app, men ingen sletningsindstilling eller ingen "X" -knap vises.

Det er meget vigtigt at bare trykke og holde på skærmen for at aktivere app ikonet jiggle mode, ikke fysisk "tryk" ned med trykket ellers vil du aktivere 3D Touch på iPhone displayet.

Denne 3D Touch-pressefunktion alene fører til meget forvirring omkring sletning af apps, ikke kun på iPhone X, men også andre 3D Touch-udstyr som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus osv.

Sådan fungerer sletningen af ​​apps på iPhone med 3D-berøringsskærme:

  1. Find det appikon, du vil slette, på iOS-startskærmen
  2. Tryk og hold på et iPhone-ikon, som du vil slette - tryk IKKE ned med noget fysisk tryk på skærmen ellers ville du aktivere 3D Touch i stedet
  3. Tryk på knappen "X" for at slette appen, og bekræft derefter, at du vil slette appen i dialogboksen
  4. Tryk på knappen "Home" for at afslutte Sletningstilstand, eller skub op fra bunden af ​​skærmen, hvis iPhone understøtter denne gestus som en udskiftning af Home-knappen.

3D Touch har mange gode funktioner til rådighed, men det kan også være en forvirrende funktion i sig selv, hvis du ikke forstår rigtigt, hvordan det virker, eller hvor følsomt det kan være. Du kan finde det nyttigt at justere 3d Touch følsomhed på iPhone displayet.

Den store ting at huske med enhver 3D Touch-udstyret iPhone er, at hvis du forsøger at slette en app, eller endda flytte en rundt på skærmen, kan du ikke fysisk trykke ned på skærmen. Fysisk nedtrykning på displayet aktiverer 3d Touch. Bare læg en finger på appikonet med nulpunkt i stedet.

Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvordan denne 3D Touch-tilgang fungerer, kan du også vælge at deaktivere 3D Touch på iPhone-modeller med skærmfunktionen, hvilket giver mulighed for en mere tilgivende oplevelse, når du forsøger at slette apps (eller flytte dem rundt på startskærmen), fordi skærmen ikke længere vil være trykfølsom.

Bemærk denne særlige tilgang gælder kun for udvalgte nyere iPhone-modeller (i øjeblikket alligevel), da den nuværende iPad-linje stadig har en Home-knap og heller ikke har 3D touch. På iPad-modeller og enhver anden iPhone med en Home-knap eller uden 3D Touch eller med 3D Touch-deaktiveret, kan du bruge den almindelige iOS-app-afinstallationsmetode uden at tænke på skærmtryk eller hjemmeknappen.

Og hvis du undrer dig over, fungerer de metoder, der er beskrevet ovenfor, det samme for at slette tredjeparts iOS apps samt slette standard apps fra iOS også.

Har du andre nyttige tips eller tricks til at slette apps fra iPhone X eller fra en hvilken som helst anden iPhone med en 3D touch-skærm? Del dem med os i kommentarerne nedenfor.