Sådan søger du på Netflix efter MPAA-vurdering

Netflix er et videoliefirma, der giver dig mulighed for at vælge film, der skal sendes til dit hjem, samt se streamingindhold online. Du kan også vælge at få sendt op til tre film ad gangen. Du kan bruge din PlayStation 3, Xbox 360 eller Nintendo Wii-videospilkonsol til at streame film, der er tilgængelige på din konto. Når din Netflix-konto er oprettet, kan du bestemme specifikke indstillinger, såsom modenhedsniveau. Modenhedsniveauet bestemmer, hvilke typer film du kan se og søge efter baseret på filmens MPAA-vurdering.

Gå til det officielle Netflix-websted; skærmbilledet til medlemsindlogning vises. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode i de relevante felter, og klik derefter på knappen "Fortsæt". Hvis du altid vil være logget ind, skal du klikke på feltet ud for feltet "Husk mig på denne computer", så det er valgt.

Klik på "Din konto og hjælp" fra øverste højre hjørne af siden for at få adgang til siden Din konto og hjælp, når du er fuldt logget ind på din konto.

Rul ned mod bunden af ​​siden, og klik på indstillingen "Kontoprofiler" under overskriften "Indstillinger". DVD-skærmprofiler-siderne vises med dit navn, tildelte DVD'er og modenhedsniveau.

Klik på "Rediger" -muligheden ved siden af ​​dit navn og under overskriften "Skift" for at åbne skærmbilledet Din konto. Klik på rullemenuen ud for feltet "Modenhedsniveau". Sørg for at vælge den korrekte profil, som du vil ændre modenhedsniveauet for.

Vælg “Alle film”, “R”, “PG-13”, “Ikke klassificeret familie”, “PG” eller “G”, og klik derefter på gem-knappen nederst på skærmen. Du vender tilbage til siden Din konto og hjælp, og du kan derefter søge efter vurdering baseret på det, du valgte.

Tips

Ved, hvad klassificeringerne betyder, inden du vælger dem. Motion Picture Association of America (MPAA), som er en nonprofitorganisation, der arbejder med filmstudier, vælger de vurderinger, der gælder for de film, der er tilgængelige på Netflix. R-klassifikationer står for "Begrænset" og inkluderer film, der er bedst egnet til mennesker over 17 år. PG-13 står for "Forældre stærkt advaret" og er til film, der kan være upassende for børn under 13 år. PG er tildelt film, der kan have lidt upassende materiale til børn, og G-klassificeringer tildeles film for alle aldre.