Gaming i Parallels 6 er fantastisk: Kør Windows PC-spil på din Mac

Vil du køre Windows-only PC-spil på din Mac? Hvad med at gøre dette uden Boot Camp? Med Parallels 6 kan du rent faktisk spille Windows PC-only-spil med god ydeevne direkte i Mac OS X, hvilket gør Parallels Desktop 6 en vigtig opgradering til ivrige Mac-spillere eller nogen der ønsker at spille Windows-spil på Mac.

Tror ikke på det? Alt jeg kan sige er, forberede mig på at blive imponeret . Jeg var også skeptisk, men her er en temmelig utrolig video fra ArsTechnica of Left 4 Dead, der kører med maksimale indstillinger på 1920 × 1200 i Parallels 6 ved 86 fps!

Tjek nogle af de andre fantastiske videoer, her er den populære Mass Effect 2 kører i Mac OS X under Parallels på 1920 × 1200:

Overbevist endnu? Du kan købe Parallels Desktop 6 til Mac på Amazon og få gratis forsendelse.

Her er hvad ArsTechnica har at sige om spil i Parallels 6 (vægt min):

Jeg har været en virtualiseret gaming-skeptiker, men resultaterne med denne nye version er, hvad enhver vildfarende Mac-gamer håbede, kunne opnås i VirtualPCs dage på PowerPC. Grafikken kan jages hele vejen op, og der er ingen laggy latency-det er temmelig utroligt, i betragtning af at du ville forvente et lag, hvis det gik igennem OS Xs Quartz-kompositor, oven på Windows 7-vinduets kompositor. Men der er ikke nogen forsinkelse.

Den største ulempe er, at der ikke er nogen DirectX 10 support, du sidder fast med DirectX 9c, hvilket er mindre tilbøjelige til at blive understøttet i nyere Windows-spil.

Hele Ars-gennemgangen har flere videoer af forskellige spil, der kører i Parallels 6, herunder Crysis, Mass Effect 2, World in Conflict, UT3 og meget mere. Desværre har en Civ 5-demo ikke fungeret så godt, og der var flere fejl, men måske vil en opdatering til Parallels løse det. Hvis du ikke sælges på de to ovennævnte videoer, skal du tjekke resten af ​​ArsTechnica-gennemgangen, som har videoer af flere spil og også nogle andre apps, der kører i Parallels 6. Jeg ville ønske, at de havde gennemgået Starcraft 2, da resultaterne i Mac OS X isn Det er så godt som det burde være, men jeg er sikker på, at nogen vil køre SC2 i VM snart.

Ars regner med det. "Hvis du arbejder i 3D eller vil spille Windows-spil, er dette en vigtig opgradering" og at dømme efter deres videoer, jeg må være enig, det er bare simpelthen fantastisk.

Det er klart, at nyere og beefier din Mac, desto bedre er Windows-spilytelsen inden for Parallels. Ars kørte testene på en ældre Xeon Mac Pro med et ATI 4870-grafikkort, og de siger "Hvis du bruger en i3 iMac med 5670 eller ovenfor, ville du nok få bedre ydeevne på den maskine end jeg gjorde på min 4870-sportslige Xeon Mac Pro. " . Med andre ord er det nye forbrugerniveau iMac med det bedre videokort officielt en spilleautomat.

Så måske er det tid til at købe en ny iMac Core i3 med 5670 og Parallels Desktop 6 til Mac og åbner verden af ​​Windows-spil til din Mac?