Sådan repareres en USB-strømstød

Universal Serial Bus-porte har en effektgrænse på 500 milliampere. Selvom USB-porte er nyttige til overførsel af data og brug af forskellige perifere enheder, vil porten registrere en strømstød, hvis en USB-enhed forsøger at tegne mere end den tildelte grænse på 500 milliamp. USB-strømstød kan muligvis deaktivere USB-porten til yderligere brug og kan forårsage permanent skade på dit bundkort. Det er vigtigt at vide, hvordan man identificerer og løser USB-strømstød ..

Klik på "Kontrolpanel" i menuen Start. Klik på "Enhedshåndtering" direkte, eller klik på "Hardware og lyd" og "Enhedshåndtering" fra de angivne emner. Dette åbner Windows 'Device Manager-værktøj.

Højreklik på kategorien "Computer" og klik på "Scan efter hardwareændringer." Enhedshåndtering underretter dig om alle USB-porte, der er deaktiveret af strømstødet. Hvis dine USB-porte fungerer fint, kan du stoppe her.

Klik på pilen ud for "Universal Serial Bus-controllere", der udvider træet. Du vil se en liste over aktuelt installerede USB-controllere og hubs, og et gult udråbstegn vil indikere eventuelle problematiske enheder.

Højreklik på den første enhed, der er anført under overskriften "Universal Serial Bus-controllere", og klik på "Afinstaller" for at afinstallere driverne til den pågældende enhed. Gentag dette trin med hver enhed, der er anført under overskriften "Universal Serial Bus-controllere" for at afinstallere alle USB-controllere og porte.

Genstart din computer, og lad Windows automatisk geninstallere alle USB-enheder, du tidligere har afinstalleret. Ved at afinstallere og geninstallere disse enheder gendanner du effektivt USB-porternes anvendelighed.