Første Betas af OS X 10.11.4, tvOS 9.2, WatchOS 2.2 Udgivet til Testing

Apple har frigivet de første beta-bygger af OS X 10.11.4 (og ja, OS X 10.11.3 er stadig på beta 2), tvOS 9.2, WatchOS 2.2 og iOS 9.3 for brugere, der er indskrevet i udviklerens beta-programmer.

OS X 10.11.4 beta 1 ankommer som build 15E27e og er sandsynligvis en kompatibilitetsopdatering til brugere, der kører de andre beta udgivelser, da en ny version af Xcode falder sammen med udgivelsen også. Der er ingen kendte funktioner inklusioner med OS X 10.11.4, så det vil sandsynligvis fokusere på kompatibilitet og fejlrettelser.

WatchOS 2.2 beta 1 ser ud til at være primært fokuseret på fejlrettelser og kompatibilitet, og indeholder support til parrede iPhones for at parre med flere Apple Watch-enheder.

tvOS 9.2 beta 1 indeholder support til Bluetooth-tastaturer, som har været en meget ønsket funktion, og omfatter også support til mapper. Flere andre forbedringer og forbedringer af funktioner er bundtet med beta-udgivelsen til Apple TV-hardware fra 4. generation.

Endelig ser iOS 9.3 beta 1 ud til at være en forholdsvis bemærkelsesværdig punktudgivelse med nogle bemærkelsesværdige nye funktioner, herunder Night Shift-tilstand til brug af enheder i aften timer, adgangskodebeskyttelse til Notes-app og multi-brugerkonto-understøttelse af uddannelsesmæssige enheder. Du kan læse mere om iOS 9.3 beta 1 her, som er tilgængelig til betatestning på kompatibel iPhone, iPad og iPod touch.