WWDC 2018 starter den 4. juni, iOS 12 & MacOS 10.14 Sandsynligvis at debutere

Apple har annonceret, at deres årlige Worldwide Development Conference (WWDC) begynder mandag den 4. juni. Arrangementet, som afholdes i San Jose California, varer til 8. juni.

Selv om de er rettet mod udviklere, er WWDC-begivenheder vigtige for et bredere publikum, fordi Apple normalt debuterer deres næste store operativsystemversioner under en keynote-præsentation i starten af ​​konferencen.


På baggrund af tidligere begivenheder vil WWDC 2018 næsten helt sikkert se den første offentlige afsløring af iOS 12 til iPhone og iPad, MacOS 10.14 til Mac, tvOS 12 til Apple TV og WatchOS 5 til Apple Watch. Af og til lanceres nye hardwareprodukter også på WWDC-keynote-præsentationer, selv om det er usikkert, om det vil være tilfældet i år.

IOS 12 er rygter om at fokusere hovedsageligt på ydeevne og stabilitet, men omfatter en håndfuld bemærkelsesværdige nye funktioner som en kompatibilitetsfunktion, der gør det muligt for IOS-apps at køre på Macs. Ny Animoji, Animoji support til FaceTime, nye emoji tegn, forbedringer af Forældrekontrol, forbedringer til Siri, og sandsynligvis en række andre mindre forbedringer og justeringer. Blandede rygter antyder, at iOS 12 kunne indeholde et mindre redesign til startskærmen, men en rapport fra Bloomberg foreslog, at den er blevet afbrudt til iOS 13.

MacOS 10.14 er rygter om at få mulighed for at køre iOS apps direkte på en Mac via en kompatibel platform på tværs af platforme. Det er også blevet rapporteret, at macOS 10.14 vil omfatte fokus på ydeevne og stabilitetsforbedringer, måske som svar på nogle af klagerne om macOS 10.13 High Sierra.

Der er også blevet blandet rygter om en lidt genudviklet iPad med debut af Face ID en gang i år, samt en potentielt lavere MacBook Air eller sammenlægning af MacBook og MacBook Air-linjer.

Som sædvanlig med Apple-software og hardware rygter, er det bedst at tage dem alle sammen med et saltkorn, indtil enhver officiel meddelelse fra Apple er lavet.

WWDC konferencen er populær, og udviklere skal registrere sig og derefter deltage i et lotteri program, der skal vælges. Billetter til WWDC 2018 vil koste $ 1.599, mens der også vil være gratis stipendbilletter til rådighed for et begrænset antal elevudviklere.

Du kan besøge Apple WWDC 2018 Site her, hvis du er interesseret i at lære mere.