Sådan kontrolleres din iPhone 6 Opgraderingsberettigelse og subsidieret pris

Du har besluttet, hvilken størrelse iPhone 6 skal have, og måske planlægger du endda at forudbestille, så du kan få den i hånden næste uge ... men er du berettiget til en opgradering og tilskud via din mobiludbyder? Det er det, vi skal finde ud af, og det tager kun et øjeblik.


Du kan bruge en af ​​to måder til hurtigt at kontrollere, om du er kvalificeret til iPhone 6-opgraderingen, enten med Apples opgraderingscheckningsværktøj eller direkte via din mobiloperatør. Begge vil fortælle dig, om du kvalificerer dig til en opgradering og hvor meget det koster.

Kontroller iPhone 6-opgraderingsberettigelse med mobilbærer

Brug af carrier-kontrollen er super let og kan gøres på din nuværende iPhone eller Android ved at ringe til følgende nummer:

  • AT & T * 639 #
  • Verizon # 874
  • Sprint 1333
  • T-Mobile # 874 (Bemærk at købe en T-Mobile iPhone 6 fra Apple sælges uden kontrakt til fuld pris)

Du får en sms, der fortæller dig, hvilken opgradering du kvalificerer til, hvis noget. Jeg har AT & T, og min kontrakt fornyes snart, og derfor er jeg berettiget til en subsidieret opgradering fra $ 199 og et AT & T gebyr på $ 40. SMS'en vil informere dig om de tilknyttede gebyrer:

Vi kan bekræfte AT & T og Verizon checker-værkerne, og kontrollere adgangen via T-Mobile og Sprint er blevet bekræftet af MacRumors.

Check Upgrade eligibility med Apple

En anden mulighed, som virker for alle cellulære udbydere i USA, er at kontrollere subsidieopgraderingsbetingelser via Apples hjemmeside. Dette fortæller dig, hvad prisen på en ny iPhone 6 eller iPhone 6 Plus vil være, men nævner ikke de specifikke gebyrer, der pålægges af luftfartsselskaber (som $ 40 AT & T gebyr).

  • Gå til Apples iPhone-ordreside og vælg den ønskede enhed, og vælg derefter under valgmulighed 3 "Check your upgrade eligibility" og udfyld detaljerne for at få dine opgraderingsmuligheder

For en kvalificeret AT & T-plan matcher priserne på iPhone 6 priserne på Apple-webstedet med et tilskud fra $ 199 til iPhone 6 og $ 299 til iPhone 6 Plus:

Ikke berettiget til en opgradering?

Hvis du ikke er i en kontrakt, vil du undgå kontrakter, eller du lige har fornyet en kontrakt, er du tilbage med nogle få muligheder. Enten betale for at forny kontrakten og få mindre af et tilskud til iPhone 6, eller køb iPhone 6 direkte til fuld pris, en betydeligt dyrere mulighed. Ellers skal du bare vente det, indtil du er berettiget til den subsidierede carrieropgradering, uanset om det er måneder eller år, afhænger af din kontraktplan, og du kan kontrollere, hvad din status er til enhver tid med ovenstående opkaldskoder eller Apples hjemmeside.