Redsn0w 0.9.8b7 Gør Jailbreaking 4.3.5 Nemmere, og fungerer på iOS 5 Beta 7

For dem der følger med alle jailbreak ting og stole på tredjeparts Cydia tweaks, har iPhone Dev Team udgivet redsn0w 0.9.8b7, der har til formål at gøre det eksisterende iOS 4.3.5 jailbreak lettere, men også tilføje støtte til jailbreaking iOS 5 beta 6 og beta 7.

Hvad er fordelen ved at bruge redsn0w 0.9.8b7? For 4.3.5 brugere kan du nu udføre et tæmmet jailbreak ved blot at pege på iOS 4.3.5 IPSW i stedet for 4.3.4. Bortset fra det er inkrementel udgivelse primært rettet mod iOS og Cydia devs, der søger at opdatere deres apps og tweaks for den seneste iOS 5 beta, og de nyeste beta 7-brugere skal stadig pege på beta 6 IPSW.

Hvis du allerede er fængslet, er der ikke nogen grund til at bruge denne version af redsn0w over tidligere versioner.

Download Redsn0w 0.9.8b7

  • Download nu til Mac
  • Download nu til Windows

Som sædvanlig med redsn0w har du brug for den relevante iOS IPSW-fil til din iPhone, iPad eller iPod touch - enten iOS 4.3.5 eller iOS 5 beta, og følg bare de enkle instruktioner i appen.

Ikke meget andet er ændret med den nye udgivelse, og jailbreaken er tæmmet, hvilket betyder at du skal tilslutte iOS-enheden til en computer og starte hardwareen med hjælp fra applikationen.