Sådan fjerner du en fingerprint fra Touch ID på iPhone og iPad

Når du konfigurerer korrekt Touch ID for at låse din iPhone eller iPad op, tilføjer mange brugere flere forskellige fingre til konfigurationen, så de kan låse op iOS-enheden i forskellige retninger. Det er en god ide, men nogle gange kan du ændre, hvilke fingre (eller hvis fingre) har adgang til og låse op for Touch ID-sensoren. For at gøre det vil du sikkert slette gamle fingeraftryk fra Touch ID-databasen i iOS.


Fjernelse af et fingeraftryk fra Touch ID på iPhone og iPad er faktisk ret simpelt, og du kan enten slette en eller alle gemte fingeraftryk ved hjælp af denne metode.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone eller iPad og gå til "Touch ID & Passcode"
  2. Indtast enhedens adgangskode som sædvanligt for at komme ind i sektionen Touch ID-indstillinger
  3. Rul ned til afsnittet "Fingerprints"
  4. Brug en diasbevægelse til venstre for at vise en "Slet" indstilling (eller tryk på det pågældende fingerprint for at slette det)
  5. Bekræft fjernelsen af ​​fingeraftrykket, og gentag om nødvendigt for at fjerne andre fingeraftryk fra Touch ID

Husk, at brug af Touch ID og en adgangskode er stærkt anbefalet, så fjern kun fingeraftryk, hvis du vil enten tilføje nye eller indstille en adgangskode generelt, det hjælper med at sikre enheden og beskytte den mod nysgerrige øjne.

Husk, at der er en begrænsning på fem fingeraftryk pr. IOS-enhed, så hvis du fjerner et par, vil du sandsynligvis gerne tilføje en ny igen, hvis ikke tilføje den samme finger et par gange, så Touch ID er mere pålidelig på iPad eller iPhone.