Sådan kopieres skrifttyper til en HP-printer

Når du køber en HP-printer, er mange standardskrifttyper forudinstalleret på enheden. Hvis disse skrifttyper ikke opfylder dine udskrivningsbehov, kan du dog installere nye skrifttyper på computeren. Antallet af skrifttyper, der kan installeres på din printer, afhænger af printerens hukommelse. PCL er et skrifttypesprog, der understøttes af alle HP-printere. Det kan bruges til at kopiere nye skrifttyper til enhver HP-printer til enhver tid.

Trin 1

Download den skrifttype eller de skrifttyper, du vil installere, på din HP-printer. Du kan købe en cd med ekstra skrifttyper, eller du kan downloade skrifttyper gratis fra websteder som “urbanfonts” eller “1001 Free Font” (se links i ressourcer nedenfor).

Trin 2

Gå til menuen "Start" på din computer, åbn mappen "Tilbehør" og klik på "Kør". Skriv "Rediger" i kommandofeltet for at trække DOS-editoren op.

Trin 3

Træk menuen "File" ned i editorens vindue, og vælg "Open". Naviger til mappen på din harddisk, hvor fontfilen er gemt, og dobbeltklik på fontfilen for at åbne den. Fontfilen vises i editorvinduet.

Trin 4

Tildel et font-ID til fontfilen. For at tildele et ID til skrifttypen skal du trykke på "Ctrl" og "P", mens markøren er ved "C:" -prompten, og slip derefter begge taster. “[ESC]”Vises. Skriv “c {num} D” direkte efter [ESC], ”Erstatter“ {num} ”med det ID-nummer, du vil tildele skrifttypen, og tryk på“ Enter ”-tasten.

Trin 5

Kopier filen til printeren. For at kopiere filen fra computeren til printeren skal du skrive “COPY / B [font name] LPT1” ved den nye prompt i editoren, og erstatte “[font name]” med filnavnet på fonten for at kopiere fonten til den lokale printer.

Angiv skrifttypen som permanent, hvis du vil have den installeret på printeren. For at gøre skrifttypen permanent skal du trykke på "Ctrl" og "P" og slippe for at få "[ESC] *" -symbolet til at vises, skriv derefter "c5F" og tryk på "Enter". Hvis du ikke angiver skrifttypen som permanent, slettes den ved næste printergenstart.