Sådan finder du et faxnummer online

Det er ikke altid let at finde et faxnummer på internettet. Der er masser af websteder, der opkræver betaling for at bruge deres tjenester; der er dog nogle få, der ikke opkræver et gebyr. Du kan også foretage en virksomheds søgning gennem en søgemaskine som Google for at se, om et faxnummer vises med resten af ​​forretningsoplysningerne.

Besøg Google eller WhitePages.com, og indtast navnet på det firma, som du ønsker at få et faxnummer til. Et faxnummer for virksomheden er ofte inkluderet i resultaterne.

Hvis denne søgning ikke finder det, du har brug for, skal du ringe til Jigsaw, et websted med virksomhedsmapper, der giver dig mulighed for at søge gratis for at finde forretningsoplysninger om et bestemt firma. Dette er et af de få websteder, der giver dig mulighed for at søge efter et faxnummer gratis.

Registrer dig på Jigsaw's websted. Efter registrering kan du søge på så mange faxnumre, som du har brug for, uden at betale et gebyr.

Indtast virksomhedsnavnet, og Jigsaw viser resultaterne for det pågældende firma.

Klik på det rigtige navn for at få vist virksomhedsoplysningerne, typisk inklusive telefonnummer og hjemmeside. Virksomhedens websted viser ofte faxnummeret på en "Kontakt os" webside.