Sådan øges lydstyrken på brændte lyd-cd'er

Det har aldrig været nemmere at justere lydstyrken på sangene på en brændt cd takket være iTunes. ITunes-softwaren har en indbygget "lydstyrkejustering" -funktion i vinduet Track Information, der giver dig mulighed for at ændre det originale lydstyrkeniveau for et lydspor. Du kan gøre sporet mere støjsvagt eller højere afhængigt af dine behov. Alt hvad du skal gøre er at importere de spor, du ønsker at justere til iTunes, og foretage de ønskede ændringer.

Trin 1

Download og installer iTunes-software, hvis du ikke allerede har den. Det er en gratis måde at organisere dit musikbibliotek på.

Trin 2

Indsæt den brændte lyd-cd i cd-rom-drevet på din computer.

Trin 3

Åbn cd'en med iTunes. Bemærk CD-listen; her har du chancen for at redigere sporoplysningerne for sangene, som f.eks. kunstnerens navn, albumnavn, sangnavn eller genre. Hvor meget du vælger at gøre i dette område er din præference.

Trin 4

Vælg alle de spor, du vil justere lydstyrken, og træk dem til dit musikbibliotek i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet. Dette importerer sangene fra cd'en til din harddisk. Denne proces tager et øjeblik.

Trin 5

Vælg "Musik" under "Bibliotek" i øverste venstre hjørne af iTunes-skærmen, og find de sange, du importerede fra cd'en.

Trin 6

Vælg alle de sange, du vil redigere, så de fremhæves.

Trin 7

Højreklik på en af ​​de sange, der er fremhævet, og vælg "Få info."

Trin 8

Vælg "Valgmuligheder" i menufanen øverst i vinduet "Hent info".

Skub lydstyrkejusteringen til højre for at øge lydstyrken. Glideren starter ved "0 procent." Dette er værdien af ​​sangens originale lydstyrke. Du kan justere lydstyrken fra 0 procent til +100 procent. Spil med nogle forskellige justeringer for at se, hvor meget du vil ændre den originale lydstyrke.