Definition af bærbar batteri WHr

Når du sammenligner bærbare batterier, har du brug for en praktisk måde at kontrastere dem side om side. Mængden af ​​opladning, de kan holde, er en metode, og dens måling er i Wh eller watt-timer. Jo mere WHr, jo længere holder batteriet mellem opladningerne.

Energimålinger

Watts er en måling af effekt. Husk at almindelige pærer i dit hjem bruger 60 watt. Hvor længe et batteri kan producere en watts værdi, er en god måde at måle den mængde opladning, det har. Hvis dit batteri kan producere en watt strøm i 12 timer, er dets rating 12 WHr. Husk også, at dit elfirma fakturerer dig for det gebyr, du bruger i kilowatt-timer eller 1.000 watt-timer.

Forstærker-timer

Undertiden måles dit batteris opladning også i ampere. Forstærkere er et mål for strømmen. Produktet af spænding og strøm er strøm. Da dit bærbare batteri giver en fast spænding til din computer, er måling af opladning i wattimer eller amp-timer derfor lige gyldige metoder. For eksempel, hvis dit batteri holder i 20 watt-timer og altid leverer 10 volt, er det gyldigt at angive batteriets energilagringskapacitet som 2 amp-timer.

Pris pr. WHr

Forskellige batterier bruger forskellige kemikalier til opbevaring af opladninger. Nogle kemikalier er mere effektive end andre, og nogle batterier koster mere pr. WHr end andre. Blybatterier koster mindst pr. Whr: kun 17 cent. I den højere ende findes lithium-ion-batterier, der driver mange bærbare computere; de koster $ 4,27 pr. Whr de giver dig.