Sådan får du pc-spil til at indlæses hurtigere (5 trin)

Der er få ting, der irriterer spillere mere end et spil, der ikke indlæses ordentligt. Mens langsom belastningstid ofte kan afhjælpes ved at ændre nogle vaner til brug af computere, ligger problemet undertiden i systemhardwaren eller softwaren. Ved at reducere antallet af programmer, der konkurrerer om processorkraft og holde en computer opdateret, kan spilletidens spilletid øges dramatisk.

Trin 1

Luk alle andre åbne programmer. Dette frigør RAM til at dedikere til kørende spil. Mens nogle programmer kan være lette nok til ikke at forårsage problemer med indlæsningstiden, kan applikationer såsom instant messaging-klienter, medieafspillere, torrent-downloadende klienter eller browsere, der spiller streaming-medier, være en alvorlig dræning af computerens processorkraft.

Trin 2

Hvis spillet opretter forbindelse til internettet, skal du kontrollere firewallindstillingerne for at sikre dig, at adgangen ikke blokeres. Trinene for tildeling af firewallundtagelser vil være forskellige for hver type firewallsoftware, men generelt vil der være en mulighed mærket "Trusted Programs", "Program Access" eller noget lignende. Hvis spillet blokeres af firewallen, skal du følge firewallens instruktioner på skærmen for at give adgang.

Trin 3

Besøg spiludviklerens supportwebsted for at lære, om din antivirussoftware har kompatibilitetsproblemer med spillet. Mens nedlukning af antivirussoftware kan kompromittere computersikkerheden, foretrækker nogle spillere at deaktivere antivirusprogrammer, mens de er i spillet. Det anbefales dog, at du finder et program, der kan køre sammen med spillet uden problemer. Nogle antivirusprogrammer leveres med indbygget "Spiltilstand".

Trin 4

Åbn menuen "Start", og klik på "Alle programmer". Klik på ikonet "Windows Update" for at kontrollere driveropdateringer. En forældet video- eller lyddriver kan forårsage problemer med indlæsningstid og ydeevne for spil. Hvis der findes driveropdateringer, skal du følge vejledningen på skærmen for at downloade filerne.

Søg i spiludviklerens tekniske supportwebsted for at afgøre, om der er kendte problemer mellem spillet og din grafikkortmodel. Hvis grafikkortet er flere år gammelt, er det sandsynligt, at de fleste nyudgivne spil har problemer med at køre på det. Det kan være tid til at investere i ny hardware.