Sådan låses koden op til en Samsung-mobiltelefon

Samsung-telefoner er kendt for deres flotte udseende og banebrydende teknologi. Chancerne er, at hvis du har købt en gennem din mobiludbyder, har du sandsynligvis fået den til en ganske god pris, men du har sandsynligvis også modtaget en telefon, der var låst. Hvad dette betyder er, at du ikke kan bruge det på et andet netværk, hvilket kan være et problem, hvis du rejser til udlandet. Den enkle løsning: Få oplåsningskoden.

Indtast "* # 06 #" i din telefon, så vises en 15-cifret kode. Skriv det ned. Dette er kendt som det internationale identifikationsnummer for mobilt udstyr eller kort sagt IMEI. Det er seriekoden til din telefon.

Ring til din mobiltelefonudbyder og bede dem om oplåsningskoder til din særlige telefonmodel. De nægter muligvis først, men vær vedholdende og fortæl dem, at du skal på en rejse til udlandet og gerne vil bruge din telefon med et andet netværk i udlandet, så du ikke behøver at betale roaminggebyrer. Hvis de stadig nægter, skal du købe dine egne koder.

Gå til et websted til oplåsning af mobiltelefoner som GlobalUnlock.com, TheTravelInsider.info eller GSMLiberty.net. Disse sider giver dig adgangskoder mod et gebyr. Fra 2010 koster det normalt mellem $ 12,99 og $ 25,99 pr. Kode.

Gå til webstedet, og indtast din IMEI-kode i det relevante felt. Vælg Samsung som "Make", og vælg derefter din model i rullemenuen. Sæt i det land, hvor du bor sammen med din mobiludbyder, og klik på "Enter".

Indtast dine kreditkort- eller PayPal-oplysninger og din e-mail-adresse, og klik på "Foretag køb".

Tjek din e-mail om 24 til 48 timer, og dine oplåsningskoder skal leveres. Åbn e-mailen, og skriv koder ned.

Sluk for din telefon, og tag batteriet ud. Fjern SIM-kortet (abonnentidentifikationsmodul), og udskift det med et fra et andet netværk. Sæt batteriet tilbage i din telefon, og tænd det. Når det tændes igen, fortæller det dig, at telefonen er låst og beder dig om koden.

Indtast din oplåsningskode nøjagtigt som den er skrevet. Tilføj ikke mellemrum eller yderligere tegn. Klik på “OK”, og telefonen bipper, blinker og genstart. Når det tændes igen, fortæller det dig, at telefonen er låst op, og du vil se navnet på det nye netværk øverst.