Stop iTunes fra automatisk åbning, når iPhone, iPad eller iPod er tilsluttet

Opdateret 31-05-2015 : Som standard starter iTunes automatisk, når en kompatibel enhed er tilsluttet, det være sig en iPhone, iPad, iPod Touch, Nano, uanset.

At have iTunes åbent sig automatisk kan være nyttigt, men det kan også være irriterende, det afhænger virkelig af dine brugerpræferencer. Hvis du ikke vil have dette til at ske, kan du nemt deaktivere den automatiske åbne funktion i iTunes med en enkel indstillingsjustering.

Sådan stopper iTunes åbning automatisk, når iPhone, iPad, iPod tilsluttes computeren

Denne indstilling er den samme i iTunes til Mac OS X og iTunes til Windows, og den gælder også for alle iOS-enheder og versioner.

  1. Slut iPhone, iPad, iPod-enheden til computeren
  2. Inden for iTunes skal du klikke på enheden og derefter klikke på 'Oversigt' fanen
  3. Rul til bunden af ​​valgmulighederne Sammenfatning, indtil du ser "Valg"
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Åbn iTunes, når denne iPhone er tilsluttet' - ordlyden vil være lidt anderledes, hvis din enhed er en iPad eller iPod eller hvad som helst
  5. Luk iTunes

Indstillingen kan se lidt anderledes ud i hver version af iTunes. Her i nyere versioner er indstillingen om automatisk synkronisering af enheder ved tilslutning:

Her er f.eks. Indstillingen markeret som: "Åbn iTunes, når denne iPhone er tilsluttet"

Nu åbner iTunes ikke automatisk, hvis du tilslutter din iPhone, iPad eller iPod til din computer. Dette fungerer det samme på en Mac eller en pc.

Bemærk, at deaktivering af automatisk synkronisering er en separat funktion, der kan slukkes andre steder i iTunes-indstillinger.

Dette virker i alle versioner af iTunes og både Mac OS X og Windows. Du kan finde grænsefladen til at se lidt anderledes ud, og sætningen skal formuleres lidt anderledes, men indstillingen er altid der i iTunes Summary Options for en tilsluttet enhed.