Hvad er forskellen mellem en understregning og en understregning?

Mens nogle definitioner viser en understregning og en understregning som den samme ting, betragtes de normalt som separate tegn eller værktøjer, der bruges til skrivning og tekstbehandling.

Understrege

En understregning er en vandret linje, der går under et ord eller tegn Dette er et eksempel på en understregning. Understreger bruges normalt i HTML til at betegne hyperlinks. Retningslinjer for MLA-stil siger, at understregninger skal bruges til at identificere bøger og andet referencemateriale. Understreger bruges også stilistisk for at tilføje vægt.

Understreg

En understregning (_) er et typetegn, der har sin oprindelse på skrivemaskiner. I dag bruges det primært som et alternativ til en pladsmarkør, når et rum ikke er tilladt på grund af programbegrænsninger. For eksempel, hvis nogen ønskede at inkludere et mellemrum på en e-mail-adresse, men faktiske mellemrum ikke var tilladt, ville de skrive "John_Smith."

Brug

Understreger kan oprettes i HTML ved at placere en foran den tekst, du vil understrege, og a i slutningen af ​​teksten. De fleste tekstbehandlingsprogrammer, såsom Microsoft Word og OpenOffice, giver dig mulighed for at understrege ved at trykke på "CRTL" + "U" på tastaturet. Du får adgang til understregningen ved at holde shift på tastaturet og trykke på bindestregtasten, som normalt er placeret til højre for "0" -tasten.