Sådan oprettes dit eget websted gratis uden et kreditkort

Uanset om det er til personlig brug til at kommunikere med familie og venner eller et skridt til at begynde at opbygge din virksomheds tilstedeværelse på Internettet, er det nemt og spændende at oprette dit eget websted. Mens professionelle webdesignere opkræver en høj pris for deres tjenester, tilbyder flere webhosts plads til masser af indhold og medier sammen med let navigation for selv de uerfarne til at designe et websted, helt gratis og uden at kræve et kreditkortnummer.

Wordpress

Trin 1

Klik på "Tilmeld dig nu" på Wordpress.com. Indtast et brugernavn, en adgangskode og din e-mail-adresse sammen med et domænenavn og titel til dit websted. Klik på "Opret blog."

Trin 2

Klik på "Udseende" i venstre side af skærmen, og gennemse skabelonerne. Klik på en skabelon for at få vist eksempler, og klik derefter på "Anvend" for at bruge den på dit websted.

Klik på "Indlæg" i venstre side af dit dashboard. Giv dit indlæg en titel, en tekst, og klik på billedikonet for at uploade billeder på din computer. Føj tags (dvs. "rejse", "bøger", "madlavning") til tags-sektionen til højre, og tilføj eventuelle kategorier i kategorikolonnerne for at hjælpe besøgende med at navigere på dit websted, når du har flere indlæg op. Klik på "Publicer", når du er færdig for at gøre dit websted tilgængeligt for alle at finde.

Blogger

Trin 1

Klik på "Tilmeld mig" på Blogger.com, og indtast et brugernavn, en adgangskode og en e-mail-adresse. Indtast dit ønskede domænenavn og titel på formularen, og klik derefter på "Opret blog."

Trin 2

Søg i skabelonerne på næste side. Klik på en for at få vist et eksempel, og klik på "Anvend til blog", når du finder en, du kan lide.

Klik på "Nyt indlæg", og indtast en titel og tekst til dit første indlæg. Klik på billedikonet for at tilføje billeder fra din computer. Føj tags (dvs. "rejse", "bøger", "madlavning") til tags sektionen under postboksen, og tilføj eventuelle kategorier i kolonnekategorierne for at hjælpe besøgende med at navigere på dit websted, når du har flere indlæg op. Klik på "Udgiv indlæg", når du er færdig for at gøre dit websted tilgængeligt for alle at finde.

Tumblr

Trin 1

Udfyld formularen med din e-mail-adresse, adgangskode og domænenavn på Tumblr.com. Klik på "Tilmeld."

Trin 2

Vælg "Temaer" og find en skabelon, og klik derefter på "Udseende" for at ændre farverne og designet på din skabelon.

Klik på "Tekst", indtast en titel og en tekst, og klik derefter på billedikonet for at tilføje billeder fra din computer til dit websted. Klik på "Opret indlæg", når du er færdig for at gøre dit websted tilgængeligt for alle at finde.