Søg på internettet for udvalgte ord og sætninger fra næsten hvor som helst i iOS

På Mac kan du vide, at et højreklik på næsten alting kan medføre en "Søg på internettet" -funktionen. Når det er valgt, bliver den valgte term eller sætning, uanset om den er fra en app eller fra en anden webbrowser, hurtigt søgt efter brug af din standardbrowser. Dette er fantastisk, hvis du læser noget, og du vil have mere information om et nævnt emne eller emne, men iPhone og iPad har ikke denne evne ... eller så mange tanker!

Det viser sig, at der er en måde at udføre en "Søg på internettet" -funktionen i iOS på næsten alt, det er bare en smule indirekte og noget skjult på et sted, hvor mange brugere bare ikke ville se. Tro det eller ej, søgeordet søgeord er tilgængelig fra den populære tap-til-definere bundne ordbog, der er hjemmehørende i iOS. Hvis du er forvirret, vær det ikke, det er super nemt at bruge.

Tag din iPhone, iPad eller iPod touch og prøv det selv:

  1. Åbn en iOS-app med tekst, som du kan vælge, f.eks. Safari, iBooks, Notes, Mail, osv
  2. Tryk og hold fast på det udtryk eller ord, du vil søge på internettet for, og det vil medføre de sædvanlige kopier, definere, tale muligheder
  3. Vælg "Definer" og ignorér ordbordsdefinitionen, men se i nederste højre hjørne for "Søg web" og tryk på det
  4. Det valgte udtryk vil straks søges i din standardsøgemaskine via Safari

Skærmbilledet ovenfor viser dette ved hjælp af en tekstsætning, valgt ved hjælp af tryk og hold-tricket og derefter udvider markeringsboksen for at inkludere den ønskede sætning for at søge på internettet. Derefter skal du bare vælge "Definer" (ved at vide, at det ikke vil blive defineret) og "Søg web" -alternativet i hjørnet, og i Safari med Google går sætningen.

På en beslægtet note, hvis ordet, sætningen eller udtrykket du tapper på , skal defineres, men det ikke findes, skal du nok kun tilføje en ny ordbog med flere tilgængelige definitioner. Apple tilbyder en bred vifte af dem via iOS, og nye definition filer kan downloades ret hurtigt, selv for flere sprog.

Så hvis du nogensinde undrede dig over, hvordan du let kan søge på internettet fra iOS, så ved du nu en måde! Forhåbentlig vil Apple gennemføre en "Søg" mulighed i den normale pop op-menu snart, men indtil da har dette fremragende trick fundet af CultOfMac det trick.