3 enkle måder at strippe Styling & Formatering fra tekst i Mac OS X

Vil du hurtigt fjerne tekstformater og skriftformatering fra nogle tekst? Her er to tre super hurtige måder at gøre netop det, og de kræver ikke nogen tredjeparts downloads, begge funktioner er bygget direkte ind i Mac OS X. De to første metoder vil bruge en alternativ kopi og indsæt kommando, der fjerner styling i proces, og det tredje trick bruger TextEdit til at strippe alle styling. Begge løsninger vil fungere godt, hvis du vil fjerne eller formatere, når du kopierer fra internettet til e-mails, og du kan spare dig for at dele gyselig og uprofessionel skrifttype med verden.

1: Strip Styling & Formatering med en speciel Paste & Match Style Command

Der er en ændringskommando for at ændre, hvordan pasta virker, så den "matcher stil", som hvis du indsætter i et almindeligt tekstdokument eller en ny e-mail-sammensætning fjerner alle skrifttypestile og formatering i denne klæbningsproces, uanset hvad der er gemt i udklipsholderen. Det er bare en variation af det normale kopi & limtrick:

  • Kopier teksten som sædvanlig med Command + C
  • Indsæt den kopierede tekst og match den nuværende stil ved at bruge Kommando + Option + Shift + V

Bemærk forskellen fra det normale Command + V-pastej, hvilket vil omfatte formateringen. Takket være @hozaka og andre for at påpege denne modifikationssekvens på twitter og i kommentarerne, og takket være Rob for at præcisere funktionen.

2: Fjern formatering med kommandoerne Alternativ klip og indsæt

Alternativ hvad nu? Mange ved ikke dette, men bortset fra Command + C og Command + V er der et alternativt sæt af skær og klip-kommandoer, der er tilgængelige i Mac OS X, der også bruger et alternativt udklipsholder, men har også den ekstra fordel at strippere formatering fra kopieret tekst.

  • Fremhæv teksten og tryk på Control + K for at 'skære' uden formatering (i stedet for kommando + c)
  • Indsæt det ønskede sted med Control + Y (i stedet for kommando + v)

Igen fjerner disse alternative skære og indsæt kommandoer al formatering og styling, og de bruger også et alternativt udklipsholder, så du ikke omskriver noget i det primære udklipsholder. Fordi klippeborde er forskellige, skal du være i overensstemmelse med kommandoen, og du kan ikke krydse fra den ene til den anden uden at indsætte teksten andetsteds og derefter genoptage den igen. Ulempen er, at ikke alle apps understøtter deres brug, så du vil måske bruge det næste trick i stedet, hvilket er universelt, da det afhænger af en separat applikation.

3: Strip Tekst Styling & Formatering med TextEdit

TextEdit den enkle tekstredigeringsapp, der er inkluderet i alle versioner af Mac OS X, og du kan bruge den indbyggede rige tekstkonvertering evner til at fjerne formatering meget hurtigt. Her er alt hvad du skal gøre:

  • Åbn en ny TextEdit-fil og indsæt den stilte / formaterede tekst
  • Hit Command + Shift + T for at konvertere dokumentet til almindelig tekst og fjern al formatering
  • Vælg alt og kopier igen for at få den uformede version i udklipsholderen

Dette fjerner al formatering, men bevarer linjens enkle linjeskift, der overholdes af almindeligt tekstdokumenter.

Slutresultatet af begge metoder vil se sådan ud, bare simpel ren tekst uden styling, formatering, skrifttyper, farver eller hvad der ellers har gjort det til at se uprofessionelt ud:

Du kan også bare åbne dokumenter i TextEdit og videresende dem som almindelig tekst for at konvertere den måde, eller du kan nemt lave batch-filkonverteringer med kommandolinjeværktøjet textutil, der kommer i alle versioner af Mac OS X.

Jeg skal gøre det med hver e-mail, er der en bedre måde?

Hvis du hele tiden fjerner formatering funkiness ud af e-mails, og du bruger OS X Mail-appen, skal du overveje at skifte præferenceafbryderen for altid at sende e-mails som almindelig tekst snarere end rig formateret tekst. Dette vil tvinge alle udgående e-mails til at se normal ud, selvom du reagerer på en komisk sans-katastrofe.