Sådan finder du Daystar-sværdet i "Baldur's Gate 2"

Din fest vil møde en hel del udøde væsner i pc-rollespillet Baldur's Gate 2. Du kan gøre disse kampe til en leg ved at have et våben, der yder ekstra skade på de levende døde. Det hellige våben kaldet Daystar Sword kan findes i krypten af ​​en ond troldmand, der er skjult i byen Athkatla.

Sådan finder du Daystar-sværdet i Baldur's Gate 2

Undslippe fra fangehullet, hvor din fest starter spillet, og gå ind i byen, der hedder Athkatla.

Sådan finder du Daystar-sværdet i Baldur's Gate 2

Gå gennem byen til City Gates-distriktet.

Gå ind i værtshuset kaldet Crooked Crane. Kast dit parti eventuelle defensive trylleformularer, du har, såsom "Spirit Armour" eller "Protection From Evil." Lad så tyven i din gruppe bruge sin "Opdag" evne til at finde den hemmelige dør på bagvæggen.

tdaystar, sværd, skade, yparty, vil, udøde, tgamend, kaldet, cast, find, tegn, ligesom

Gå ind i den hemmelige dør og kæmp med den udøde væsen kaldet en lich, som vil angribe dit parti. Få en af ​​dine troldkarakterer til at bruge en trylleformular som "Fjern beskyttelse", så du med succes kan skade skabningen med normale våben.

Sådan finder du Daystar-sværdet i Baldur's Gate 2

Når du har besejret lichen, skal du åbne graven bag den for at finde Daystar Sword. Giv det til en karakter, der er dygtig med lange sværd, så den har den højeste hit- og skaderate, når han bruger den.

Tips

Daystar Sword yder yderligere skade på alle skabninger, der er onde, og fordobler sin normale skade på udøde fjender som zombier.

Advarsler

Hold din hovedperson bageste række under kampen med lichen, da sidstnævnte er i stand til at fortryde "fængsling" magi. Hvis din hovedperson bliver ramt af denne besværgelse, vil det afslutte spillet og få dig til at indlæse fra dit sidste "gem" -point.