Glem Windows Media Player, Her er 3 gratis måder at spille WMV Video på Mac

WMV-filer afspilles typisk i Windows Media Player, men Mac-brugere har ikke den pågældende app. Ikke bekymre dig, men der er masser af løsninger til at spille WMV-video lige i Mac OS X, og du kan gå videre og glemme WMP, fordi Mac-apps er bedre og mere alsidige alligevel. Uden yderligere ado er der tre forskellige måder at spille WMV-film på en Mac, hver er gratis downloads:

# 1: MPlayerX

MPlayerX ligner meget Quick Time-brugergrænsefladen, men det handler om, hvor lighederne slutter, fordi MPlayerX vil afspille næsten enhver video smidt på den med flyvende farver. WMV-filer er ingen undtagelse, men fordi det understøtter så mange andre populære (mkv, divx osv.) Og obskure formater, er MPlayer diskutabelt en af ​​de bedste gratis videospillere til rådighed for Mac-platformen.

# 2: VLC

VLC er den klassiske swiss army knife til videofiler, den vil afspille næsten ethvert videoformat, det er kompatible på tværs af platforme, det er hurtigt, og det er gratis. VLCs anden fordel er, at det fungerer fint med uklare lydformater, og hvis du ønsker at streame en video fra en computer til en anden, kan du også gøre det også. Hvis du vil have video codec support af MPlayerX, men med endnu flere funktioner rettet mod avancerede brugere, er VLC et godt valg.

# 3: FlipForMac Components

Sidst men ikke mindst er Flip4Mac, som er et sæt af videokomponenter, der installerer til OS X, der tillader Quick Time at afspille WMV-filer direkte. Det er en helt fornuftig løsning, men fordi det er begrænset til WMV og WMA-formater, er det bare generelt mindre nyttigt end at gå med en gratis app som VLC eller MPlayerX. Mit synspunkt er, at hvis du skal downloade en ny app for at afspille videoer, skal du få en, der er multifunktionel, og det vil spille alt, på den måde behøver du ikke at gå på jagt igen, når du støder på en anden videofil ned vejen. En potentielt stor bonus, som Flip giver, er dog evnen til at konvertere wmv-videoer til .mov-format, så du kan afspille dem på en iPad, iPod eller iPhone eller enhver anden Mac uden at skulle downloade noget.

Ikke sikker på, hvad der skal hentes? Det er sikkert sikkert at gå med MPlayerX, det er snavs nemt at bruge, installeres via Mac App Store og afspiller så mange forskellige filmformater, at du sandsynligvis aldrig skal downloade en anden videospiller igen.