Sådan finder du ud af, hvornår en Facebook-side startede

Hver Facebook-side har metadata knyttet til sig, som udviklere kan få adgang til for at trække specifikke detaljer vedrørende den side. Desværre er en Facebook-sides oprettelsesdato ikke en del af dens tilgængelige metadata, så der er ingen idiotsikker måde at finde en officiel oprettelsesdato på. Hvis en omtrentlig oprettelsesdato fungerer efter dine behov, eller hvis du ikke har noget imod at nå frem til et rimeligt gæt, er der et par måder, du kan indirekte bestemme, hvornår en side først blev åbnet for forretning.

Trin 1

Indlæs den pågældende Facebook-side i din webbrowser.

Trin 2

Klik på profilbilledet for at se albummet med tidligere profilfotos.

Trin 3

Klik på det ældste profilbillede. Dens oprettelsesdato falder sandsynligvis sammen med oprettelsesdatoen for selve Facebook-siden, selvom der er en chance for, at det ægte originale profilbillede siden er blevet slettet.

Rul tilbage gennem alle vægopdateringerne på siden, indtil du finder den allerførste opdatering. Dette er en langsommere proces end at se på det første profilbillede, men kan øge din tillid til profilbilleddatoen, hvis den første vægopdatering også blev offentliggjort på den dato.