Redsn0w 0.9.7b3 Download Udgivet

Opdatering 2: Redsn0w 0.9.7b5 er netop blevet frigivet, og det løser Bluetooth-problemerne.

Opdatering: Redsn0w 0.9.7b4 download er nu tilgængelig, det anbefales at bruge det i stedet.

Dev-teamet har netop udgivet en anden offentlig beta-version af det ubundne iOS 4.2.1-jailbreak. Redsn0w 0.9.7b3 sigter på at løse nogle af fejlene fra den tidligere version af 0.9.7b2, hvilket giver stabilitet til FaceTime-opkald, vinterboard-temaer og YouTube.

Den begrænsede beta virker kun i Mac OS X på en iPhone 4, iPad og iPod touch 4G. Anden hardware understøttes i den endelige udgave, og en Windows-version vil også være ude. Det samme forbehold gælder som før, dette er en offentlig beta-test og bør ikke betragtes som en stabil jailbreak for massekonsumtion. De fleste brugere bør vente på den endelige stabile udgivelse af den redsn0w untethered jailbreak for iOS 4.2.1, som skal afklares i den nærmeste fremtid takket være den hurtige hastighed, hvor Dev Team arbejder på disse redsn0w betas.

Download Redsn0w 0.9.7b3

Du kan downloade det nyeste her:

  • Download nu (kun Mac)

For dem, der er nysgerrige hvad det hele angår, arbejder iPhone Dev Team på en uhørt jailbreak for den seneste iOS opdatering. I øjeblikket skal mange jailbroken iOS-enheder starte op med enheden, der er knyttet til en computer for at kunne fungere korrekt. Du kan lære mere om tethered vs untethered jailbreaks, hvis du er interesseret.