Indtastningsøvelser

Med den allestedsnærværende computer i hjemmet og på arbejdspladsen er skrivefærdighed vokset til en must-have-færdighed. Fra nybegyndere til avancerede maskinskrivere hjælper øvelsesøvelser med at øge tastaturevner med fingerstrækninger, opvarmningsøvelser og spil, ofte med sjove eller udfordringer med ordpuslespil. Med tilstrækkelig øvelse kan disse øvelser forbedre arbejdet eller lette fritidsbrug af computere.

Nimble Fingers

Skriveøvelserne på Nimble Fingers fremmer fingerfærdighed og fleksibilitet i hænderne, hvilket gør det muligt for maskinskrivere at blive fortrolige med håndpositioner og bevægelser, der kræves for højere antal ord pr. Minut. Øvelserne består af at strække fingre i forskellige bevægelseskombinationer. Andre øvelser inkluderer ordpuslespil, typeprøver og gentagelse af typepraksis, der inkluderer sjove fakta.

Tactus-tastatur: Opvarmningsøvelser

Et godt sted at begynde er med hjemmetasterne, og Tactus Keyboards tilbyder opvarmninger til hjemmetaster med grafik, der fremhæver hjemmetasterne, mens de illustrerer, hvilken finger der skal bruges. Når maskinskrivere føler sig godt tilpas med hjemmetasterne, går opvarmningsøvelserne videre til andre rækker med taster, hvilket giver en omfattende tastaturøvelse.

Spil

Spil giver typister mulighed for at lære tastaturfærdigheder med lidt sjovere end andre skriveprogrammer. Hjemmesider som Free Typing Games har spil med ferietema samt drejninger på klassiske videospil som Spacebar Invaders. Spillere vinder spil ved at skrive ord hurtigt og uden fejl. Spil tilbyder typisk en række vanskelighedsindstillinger for at hjælpe begyndere med at fremme deres færdigheder og ekspertskrivere for at vedligeholde dem.

Shelbyville Central Schools

Shelbyville Central Schools samling af typetest indeholder en pangram-test. Pangrams, eller holfabetiske sætninger, er sætninger, der inkluderer hvert bogstav i alfabetet. Denne mere udfordrende øvelse hjælper med at lære placeringen af ​​tasterne på tastaturet.