Sådan overføres musik til min iPhone uden iTunes

For iPhone-brugere, der er trætte af at bruge iTunes til at synkronisere filer fra computeren til iPhone, er der andre softwareprogrammer til rådighed. Mange programmer, der hævder at være i stand til at overføre musik fra en computer til en iPhone uden at bruge iTunes, kræver faktisk stadig, at iTunes skal installeres på computeren. Men CopyTrans Manager, musik til iPhone 3GS og PhoneView tillader alle brugere at overføre musik fra computeren til en iPhone-enhed uden overhovedet at bruge iTunes.

Download CopyTrans Manager, og udpak programfilerne. Der kræves ingen installation. Kør CopyTrans Manager, og træk og slip sange fra computeren til CopyTrans Manager-sporeoversigten på hovedprogramskærmen. Eller klik på "Tilføj spor" fra hovedprogramskærmen, vælg de lydspor, der skal tilføjes, og klik på "Åbn" for at tilføje musik til iPhone.

Download og installer musik til iPhone 3GS. Programmet tilbydes som en gratis begrænset prøveversion. Kør musik til iPhone 3GS, og slut iPhone til computeren. Programmet genkender automatisk iPhone og viser den på iPhone-listen. Åbn biblioteket på iPhone, hvor filerne importeres til. Klik på "Filer", vælg "Føj filer til liste", og vælg derefter filerne fra computeren, der skal overføres til iPhone.

Download og installer PhoneView. Slut iPhone til computeren ved hjælp af et USB-kabel. Luk iTunes, hvis det automatisk starter, og kør derefter PhoneView. Klik på knappen "Kopier til iPhone" øverst i programvinduet for at starte filvælgeren. Vælg en eller flere filer eller mapper, og klik derefter på knappen "Vælg". De valgte filer kopieres til iPhone i den valgte mappe. Filer kan også overføres til iPhone ved at trække og slippe dem direkte fra computeren og ind i PhoneView-browseren.