Sådan designer du en tv-antenne

Med den digitale kabelkonvertering i 2009 er tv-antenner blevet en nødvendighed for dem uden kabel og bliver dermed dyrere og komplicerede. Det mest effektive design af tv-antenne kaldes DB4-antennen. Disse antenner har en detailomkostning på omkring $ 40, men kan også let fremstilles med almindelige husholdningsgenstande og lidt albuefedt.

Trin 1

Mål og markér træet. Start fra toppen af ​​brættet, lav et mærke på 2 inches og tre mærker, hver 5 1/4 inches for i alt 17 3/4 inches med markeringer ned på brættet.

Trin 2

Skær otte "V" -former ud af kobbertråd. Skær otte 14-tommers ledningssektioner og bøj hver ledning i midten. Åbningen i den brede ende af "V" skal være 3 inches.

Trin 3

Fastgør wire "V" -formerne til tavlen. Brug en skive og en skrue til at fastgøre hver ledning til tavlen øverst på "V." Den brede ende af "V" skal pege væk fra tavlen. Zig-zag nu et stykke ledning fra hver "V." Forbindelsen mellem toppen og midten vil ligne et "X". Forbindelsen nedenunder vil være to lodrette vinkelrette linjer. Bundforbindelsen vil være identisk med toppen i en "X" -form.

Trin 4

Fastgør reflektorer på bagsiden af ​​tavlen. Del dit reflektorgitter i to lige rektangler. Sørg for, at kobber "V" -formene ikke berører reflektorerne, og skru reflektorristene ind i tavlen. Der skal være ca. en tomme mellem de to gitre placeret midt på brættet. Rektanglerne skal skrues ind, så de brede kanter er gennemskåret af pladen.

Trin 5

Fastgør balunen til ledningens midterste sektioner. Sørg for, at de to forbindelser ikke berører hinanden.

Fastgør din antenne til dit tv. Brug et koaksialkabel til at fastgøre den ene ende til Balun og den anden på bagsiden af ​​dit tv.