Typer af automatiseret tekstbehandlingsudstyr

Tekstbehandling er et udtryk, der blev brugt til at beskrive skrivning og udskrivning længe før computeren blev brugt. Skrivmaskiner og store trykmaskiner var de oprindelige bærere af udtrykket, men udtrykket "automatiseret tekstbehandling" refererer næsten udelukkende til computere og computerprogrammer, der bruges til desktop-udgivelse.

Software

Nøglekomponenten i de fleste edb-tekstbehandlere er softwaren. Softwarepakker som OpenOffice og Microsoft Office har begge unikke tekstbehandlingsprogrammer, der er beregnet til at køre på en pc eller en bærbar computer. Der er også programmer, der er beregnet til at konvertere lyd til tekst, som om computeren var en sekretær, der tager diktat. For dem, der ikke kan skrive godt, eller som har en dysfunktion i hænderne, hjælper denne type software dem med at bruge deres stemmer med tekstbehandlingsprogrammet.

tilbehør

Automatiseret tekstbehandling kræver en inputenhed for, at dataene kan komme til softwaren, der behandler teksten. Det mest almindelige eksempel på et automatisk tekstbehandlingsudstyr er tastaturet, som er den vigtigste måde, hvorpå folk interagerer med en række computere fra stationære pc'er til miniaturiserede netbook-computere og en række teknologier imellem. For lydprogrammerne skal du dog have en mikrofon, så når du taler, kan computeren lytte til din stemme og oversætte den til teksttegn.

Hardware

For at tekstbehandlingssoftwaren skal hostes, skal du have den rette computerhardware til at understøtte den. For eksempel kan du kun lægge de mest basale tekstbehandlingsprogrammer på en palmepilot, fordi hardwaren kun kan understøtte grundlæggende software. Imidlertid kan mere kraftfulde stationære pc'er understøtte en række tekstbehandlingssoftware og endda tekstbehandlingsudstyr på grund af den øgede mængde og størrelse af den tilgængelige hardware på denne maskine.