Sådan får du dine billeder til at blinke og ændre

Animation kan tilføje sjovt til gennemsnitlige stilbilleder. Ved at få dit billede til at blinke og ændre, kan du oprette en underholdende hukommelse, som du kan sende på din blog eller profil og dele med venner.

Trin 1

Naviger i din webbrowser til gickr.com (se Ressourcer). Dette websted giver dig mulighed for at oprette animerede billeder, der blinker og ændres uden nogen form for oplevelse.

Trin 2

Klik på "Gennemse" og find det billede, du vil animere. Du kan gøre dette op til ni flere gange. Når du har indsat tre billeder, skal du klikke på knappen "Et billede mere" for at tilføje resten af ​​dine fotos.

Trin 3

Bestem, hvor stort du vil have dit færdige animerede billede. Klik for at vælge den ønskede størrelse. Hvis billedet skal være til din blog eller profil, skal du vælge en af ​​de mindre størrelser. Hvis du deler billedet med dine venner og familie, vil du måske have en større størrelse.

Trin 4

Find ud af, hvor hurtigt du vil have dit billede til at blinke og ændre sig. Klik for at vælge den ønskede hastighed. Hvis du vil have billedet til at ændre sig hurtigt, skal du vælge indstillingen hurtig. Hvis du vil have en meget langsom ændring, så den kører som et diasshow, skal du vælge en langsommere indstilling.

Trin 5

Klik på knappen "Fortsæt". Det kan tage et par minutter, før den næste side indlæses, fordi softwaren behandler dine billeder.

Del dit billede. Klik på den relevante knap for at dele dit foto på Facebook, MySpace, Twitter eller et andet websted. Du kan også klikke på linket for at downloade billedet til din computer. Når du har downloadet det, kan du maile det til din familie og venner.