Sådan overføres telefonnumre fra Verizon til AT&T

Verizon-abonnenter kan overføre deres telefonnummer til AT&T. Federal Communications Commission's trådløse nummerportabilitetslov kræver, at alle trådløse telefonselskaber tillader overførsel af numre mellem virksomheder, hvis processen er fysisk mulig. I nogle tilfælde kan du muligvis også porte dit fastnetnummer. Overførsel af dit nummer, når du skifter fra Verizon til AT&T, sparer dig besværet med at informere dine kontakter om dit nye telefonnummer.

Trin 1

Klik på linket "Bring dit nummer til AT&T" på AT&T-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast dit Verizon-nummer i tekstfeltet "Trådløst nummer".

Trin 3

Indtast dit postnummer i tekstfeltet "Postnummer", og klik på "Send".

Trin 4

Læs informationen på skærmen. For at fortsætte med porteringsprocessen skal du modtage en besked, der siger, at dit nummer er berettiget til overførsel. Hvis dit nummer ikke er kvalificeret, kan du ikke overføre nummeret til AT&T.

Trin 5

Klik på AT & T-hjemmesiden (se Ressourcer), og vælg en mobiltelefon. Du bliver bedt om dit aktuelle telefonnummer under kassen.

Vent på, at overførselsprocessen er afsluttet. AT&T kontakter Verizon for at skifte dit nummer til AT&T-netværket. Din Verizon-konto lukkes automatisk i slutningen af ​​porteringsprocessen. Processen tager ikke længere end syv dage, i hvilket tidsrum du muligvis har service på begge telefoner.