Sådan bruges iPhone højttalertelefon

Højttalertelefon er en almindelig brugt funktion, der gør det muligt for et iPhone-telefonopkald at afspille lydudgangen via højttalerne i stedet for kun ørehøjttaleren eller hovedtelefonerne. Mange bruger højttalertelefon som en metode til håndfri telefonbrug, for når deres hænder er optaget af andre opgaver, eller endda for at tillade et telefonopkald at blive hørt af flere personer i et rum. Speakerphone på iPhone er meget nem at bruge, men hvis du er ny på iPhone-platformen, er det muligt, at du ikke er bekendt med hvordan det virker, hvordan du aktiv højttalertelefon, og hvordan du slukker den, når den er tændt.

Mange iPhone-brugere ved sikkert allerede, hvordan man bruger højttalertelefon, så denne artikel er naturligvis ikke for dig, hvis du er dygtig i disse ting. I stedet er det rettet mod nyere og nybegyndere iPhone brugere, der ikke er bekendt med nogle af funktionerne i enheden.

Du kan foretage et opkald og straks placere det på højttalertelefonen, eller du kan til enhver tid foretage et aktivt opkald på højttalertelefonen på iPhone. Men du vil bruge det, men det er nemt at få adgang til funktionen. På samme måde kan du deaktivere højttalertelefonen til enhver tid. Lad os se, hvordan du udfører begge handlinger.

Sådan bruges højttalertelefon på iPhone telefonsamtaler

Aktivering af højttalertelefon på iPhone er nemt og fungerer det samme på stort set alle iPhone nogensinde lavet, her er alt hvad du skal gøre:

  1. Foretag et telefonopkald på iPhone som normalt, enten via telefonappen eller appen Kontaktpersoner
  2. Når telefonopkaldet enten ringer ud eller for øjeblikket er aktivt, skal du kigge på iPhone-skærmen med det aktive telefonopkald
  3. Tryk på knappen "Højttaler" på skærmen for at placere iPhone i højttalertelefontilstand, den vil blive fremhævet for at indikere, at højttaler er aktiv

Det er det, din iPhone bruger nu højttalertelefonfunktion. IPhone vil nu afspille al lyd fra telefonopkaldet via enhedens eksterne højttalere i stedet for øretelefonstykket.

Du kan også bruge højttalertelefonfunktion med et FaceTime Audio-opkald fra en iPhone, hvis det ønskes, det virker på samme måde.

Bemærk, at hvis du ikke er i øjeblikket på telefonens appskærm, når du er i et telefonopkald, skal du sige, at du er på startskærmen eller i en app i stedet, skal du vende tilbage til telefonappen for at placere opkaldet på højttalertelefonen, eller for at deaktivere højttalertelefonen for den sags skyld.

Sådan deaktiveres højttalertelefon på iPhone

Deaktivering af højttalertelefon på iPhone er lige så let. Du kan slukke for højttalertelefonen når som helst, når det er aktivt, enten når et opkald ringer, eller når et telefonopkald allerede er på plads, og du vil bare slukke for højttalertelefonfunktionen.

  1. På et aktivt telefonopkald skal du se på iPhone-skærmen
  2. Tryk på knappen "Højttaler", så den ikke længere er fremhævet for at slukke for højttalertelefonen

Du kan når som helst afbryde eller slå på højttalertelefonen på ethvert aktivt telefonopkald.

Igen fungerer det samme på et almindeligt telefonopkald, eller med et FaceTime Audio VOIP-opkald.

IPhone har nogle andre interessante højttalertelefoners brugervenlighedstrik op på ærmet. Du kan f.eks. Starte telefonsamtaler med højttalertelefoner på iPhone straks og håndfri ved at bruge Siri, og du kan desuden konfigurere iPhone til automatisk at bruge højttalertelefonopkaldstilstanden hele tiden som standard, snarere end at afspille lyden gennem ørehøjttaleren. Begge disse to funktioner er vidunderlige af mange indlysende grunde, om det er at have håndfri telefonopkald, til tilgængelighed, eller selvom du hellere bare vil tale på højttalertelefon hele tiden, og vil have det som standardopkaldstilstand.

Nå, hvis du ikke vidste det før, ved du nu, hvordan du bruger højttalertelefon på iPhone, enten du tænder eller slukker for det som nødvendigt til dine telefonopkald.

Har du nogle nyttige tips om højttalertelefon på iPhone? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!