Mac OS X 10.8 udvikling undervejs

Det er ikke overraskende, at Mac OS X 10.8-udviklingen er i gang, og nogle Apple-medarbejdere bruger OS på regelmæssigt nok basis, for at de kan dukke op i analytics logs på tværs af Apple-weben. Vores egen OS X 10.8 brugskurv er vist ovenfor, hvilket viser et klart uptick i daglig brug af udviklings-OS i løbet af de seneste måneder. Narrowing down for IP og placering, kommer de fleste besøg fra Apple i Cupertino, Californien, med resten springer op omkring San Francisco Bay Area.

Vi noterede først et blip til den næste version af Mac OS X tilbage i juli før lanceringen af ​​OS X Lion. Siden da har besøgene nået et stabilt niveau, hvilket tyder på, at interne opbygninger af OS X 10.8 er stabile nok for udviklere og ingeniører til at bruge på daglig basis. Flere beviser er vist i MacRumors logs, som først offentliggjorde deres resultater i går:

Næste er 9to5mac, der skrev deres i dag:

Selvom det er forholdsvis let at spoofe en browser brugeragent, viser antallet af poster, netværkslokation og IP alle, at disse er legitime. Det er også værd at bemærke, at OS X 10.7 først blev bemærket af lignende logbogsposter, længe før den officielle forhåndsvisning af Lion af Apple.

Næsten intet er kendt om Mac OS X 10.8, men spekulation forudsætter, at flere funktioner fra iOS vil gøre deres vej ind i den næste version af Mac OS, ud over at have mere dybt integreret iCloud-support.