Sådan Force genstarter iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Apple har ændret, hvordan man tvinges genstart en iPhone 8 og iPhone 8 Plus, med enheden nu afhængig af en sekvens af tre knapper til at fuldføre den hårde genstartsprocedure.

Hvis du har forsøgt at tvinge en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus til nytte igen, skyldes det, at alle de tidligere metoder til hardt genstart af en iPhone ikke længere fungerer sammen med iPhone 8-modeller. Den nye tilgang til en kraft genstart eller hard genstart - nogle gange kaldet en hård nulstilling - er forholdsvis let, når du lærer hvordan det fungerer på de nye enheder alligevel.

Sådan Force Reboot iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Force genstarter iPhone 8 og iPhone 8 Plus er nu en tre-trin proces med at bruge tre forskellige knapper i korrekt rækkefølge. Genstartsprocessen er nu som følger:

  1. Tryk ned og slip hurtigt knappen Volume Up
  2. Tryk ned og slip hurtigt på knappen Volume Down
  3. Gå nu og hold strømknappen til siden, fortsæt med at holde, indtil du ser Apple-logoet  på skærmen

Bemærk, at tvungen genstart af iPhone 8 og iPhone 8 Plus nu kræver brug af tre forskellige hardware knapper på iPhone, og knapperne skal trykkes i den rigtige rækkefølge for at igangsætte genstartsprocessen.

Husk trinene for kraft genstart iPhone 8 Plus og iPhone 8: Tryk på Volume Up, tryk på Volume Down, og tryk derefter på og hold tænd / sluk-knappen nede.

Hvis den hårde genstart ikke starter, skal du trykke på knappen igen i den rigtige rækkefølge.

Hvorfor Apple ændrede styrken om genstart på iPhone 8 Plus, og iPhone 8 er ikke helt klart, men det kan være relateret til den nye iPhone X-model eller måske en fremtidig tilpasning til iOS-enheder.

Er den nye kraft genstart sekvens lettere, eller nem at huske? Det er stadig at se, men det er lidt mere kompliceret end de tidligere metoder til at genstarte iPhone-enheder, hvilket kan bidrage til at forhindre utilsigtet hårde genstart.

Til reference kan du finde vejledning til at genstarte iPhone 6s, 6s Plus, iPhone 6, 5s, 5 og tidligere her, og kraften genstarter iPhone 7 Plus og iPhone 7 kan findes her. Begge disse hårde genstartsmetoder er ret enklere og kræver kun brug af to knapper for at fuldføre processen.

Endelig er det vigtigt at huske, at en kraftstart er normalt ikke nødvendig for de fleste opgaver, og det er generelt bedst til at fejle en fast app, en frossen eller ikke-responsiv enhed eller noget lignende.

En standard genstart af iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan stadig udføres via den almindelige metode til at holde strømknappen nede, slukke for enheden og derefter holde tænd / sluk-knappen igen for at tænde for iPhone 8 igen. Denne proces med at starte en regelmæssig genstart for alle iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder forbliver den samme, alligevel alligevel, og er stort set bare ved at slukke for enheden og derefter tænde den igen.