Sådan nulstilles iPod Touch

Nulstilling af en iPod skal kun udføres, hvis du ikke kan genstarte, men nogle gange fryser en iPod Touch, og der er ingen anden måde. For at nulstille skal du trykke på Sleep / Wake-knappen og Home-knappen nede samtidigt, indtil du ser Apple-logoet. Vær tålmodig, fordi det tager mindst 10 sekunder at nulstille. Udfør ikke en nulstilling, når din iPod Touch er tilsluttet din computer; skub det ud, inden du nulstiller. Hvis du har en 6. generation af iPod Touch, skal du holde lydstyrke ned-knappen i stedet for knappen Hjem sammen med Wake / Sleep-knappen.

Gendannelse af iPod Touch

Hvis du ikke kan få det til at genstarte ved at nulstille, kan du bruge iTunes til at udføre en gendannelse. Først skal du sørge for, at din iTunes er den nyeste version. Hvis du er i stand til det, skal du også udføre synkronisering for at sikkerhedskopiere dine data. Gendannelse af din iPod sletter alle dine data, så du bliver nødt til at foretage en komplet synkronisering for at få den tilbage bagefter. Slut din iPod til din computers USB-port, og åbn iTunes. Find din enhed i kildepanelet i iTunes. Gå til fanen "Oversigt", og klik på "Gendan iPod", og følg instruktionerne på skærmen.

Tvinger gendannelsestilstand

Hvis du ikke kan få din computer til at genkende din enhed, eller din iPod ikke fuldfører gendannelsen, skal du prøve at tvinge din iPod Touch til gendannelsestilstand. Start med din iPod slukket. Hvis du ikke kan lukke det, skal du vente på, at det løber tør, og derefter oplade det niveau, hvor det tændes, eller i det mindste komme til Apple-logoet. Åbn iTunes, og tryk derefter på iPod Home-knappen, mens du slutter enheden til din computer, og hold knappen nede, indtil meddelelsen "Opret forbindelse til iTunes" vises på skærmen.