Mobiltelefoner kompatible med PictBridge

PictBridge-printere giver dig mulighed for at udskrive et fotografi taget af dit digitale kamera uden behov for en computer for at lette processen. Et PictBridge-kompatibelt kamera opretter forbindelse til en PictBridge-kompatibel printer og udskriver billeder taget direkte fra det digitale kamera. Da mange ejere bruger en mobiltelefon i stedet for et digitalt kamera, tilbyder en telefon, der er kompatibel med PictBridge, den samme fordel ved at udskrive direkte fra telefonen uden først at skulle oprette forbindelse eller overføre fotos til en computer.

Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz er en berøringsskærmstelefon med AT&T som operatør. Batteriet giver en taletid på 320 minutter på et 3G-netværk. Skærmen er 3,2 tommer bred. Skærmopløsningen er 640 x 360 pixels. Telefonen bruger operativsystemet Symbian. Vivaz er udstyret med et digitalt kamera. Det har en sensoropløsning på 8,1 megapixel og en stillbilledopløsning på 3264 x 2448 pixels. Den digitale zoom har fire indstillinger. Telefonen er kompatibel med PictBridge.

Nokia E55

Nokia E55 er ikke forbundet med en bestemt tjenesteudbyder og låses ulåst op. Den vejer 3,4 ounce og kommer i en sort aluminiumskasse. Den er kompatibel med både Bluetooth og PictBridge. Det kører operativsystemet Symbian 9.3. Det har et 2 GB microSD flash-hukommelseskort. Telefonen leveres med både CDMA (Code Division Multiple Access) og GSM (Global System for Mobile Communication) -teknologi, som giver dig mulighed for at aktivere E55 med enhver operatør i USA. Kameraet på telefonen har en opløsning på 3,2 megapixel.

LG Rumor Touch

LG Rumor Touch er en hybridtelefon med Sprint som operatør. Det er en berøringsskærmstelefon med et udtrækkeligt QWERTY-tastatur. Den har en bredde på 2,2 tommer og en højde på 4,2 tommer. Det vejer 4,7 ounce. Taletid på rygtet er 420 minutter. Telefonen understøtter AOL, Yahoo! og MSN-messaging-tjenester. Det digitale kamera har en sensoropløsning på 2,0 megapixel og fire forskellige indstillinger for stillbilledopløsningen. Kameraet er i stand til at tage sort / hvide fotografier, som kan udskrives direkte via LG Rumor Touchs PictBridge-kompatibilitet.