Sådan oprettes et e-mail-system

Når du opretter et e-mail-system til din lille virksomhed, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for, at e-mails ser professionelt ud og ikke kommer fra personlige konti. Der er mange typer online-software, der kan bruges til at oprette et e-mail-system til din lille virksomhed. Imidlertid er Gmail-systemet til oprettelse af e-mails med små virksomheder en enkel og meget effektiv metode til at organisere, hvordan du gennemfører dine forretningsforbindelser online. Faktisk er dette system svaret, når du administrerer flere e-mail-konti til din virksomhed.

Trin 1

Opret en Gmail-konto for at kunne videresende alle dine forretnings-e-mail-konti til den ene e-mail-konto.

Trin 2

Programmer dine forretnings-e-mails (hvis de er forbundet med typiske webhosting-programmer såsom SiteGround, GoDaddy, Bluehost eller Yahoo Webhosting), hvis værtssider består af et CPanel-system, der giver dig mulighed for at logge ind og konfigurere videresendelsesindstillingen i afsnittet om mailkontrol uanset hvilken e-mail du vil videresende til din nye Gmail-konto.

Trin 3

Føj dine forretnings-e-mail-konti til din nye Gmail-konto som en del af konfigurationsprocessen til videresendelse af e-mailen. Klik først på indstillinger, derefter på fanen Konti, og klik derefter på "Tilføj en anden e-mail-adresse." Indtast navnet på den e-mail, du vil have folk til at se i pop op-vinduet, og klik derefter på "send bekræftelse." Kontroller bekræftelses-e-mailen, der er sendt til din indbakke, og tryk på Bekræft, og fortsæt med at gøre dette for alle dine forretnings-e-mail-konti.

Trin 4

Udvikl en etiket til hver af dine e-mail-adresser, der fungerer som ækvivalent med et filmappesystem. Klik først på indstillinger og derefter på etiketfanen, og skriv etiketterne for hver e-mail.

Trin 5

Opret et e-mail-filtreringssystem for at kunne klassificere korrekt, hvor hver nye e-mail går, når de videresendes til Gmail-kontoen. Klik på indstillinger igen, og klik på fanen Filtre, og opret et nyt filter. Indtast det fulde navn på virksomhedens e-mail-konto i feltet "Til" og klik på "Næste trin." Marker afkrydsningsfeltet "Anvend etiketten", og klik på "Opret filter".

Trin 6

Programmer Gmail til at svare på den korrekte e-mail-adresse for at fortsætte med at vise et professionelt udseende, ellers vil dit standardnavn og din e-mail blive brugt, hvilket modvirker formålet med at opsætte dit virksomheds e-mail-system.

Kør en diagnosticeringskontrol af dit nye e-mail-system, og kontroller for at sikre, at alle dine opdateringer fungerer og er klar til handling.