Sådan finder du gratis MP3-filer og sange på internettet

Elementer, du har brug for

  • en computer

  • en internetforbindelse

Dette er en enkel og effektiv måde at finde gratis mp3-filer online ved hjælp af google. Det er virkelig simpelt, hurtigt og let at forstå.

Alt hvad du virkelig skal gøre for at finde gratis MP3-sange online er at bruge google. Når du har bygget en søgestreng, der fortæller google nøjagtigt, hvilke resultater du vil finde, er det simpelt. Jeg nedbryder, hvordan man gør det trin for trin. Først skal du åbne et program, hvor du kan skrive noget tekst. Jeg vil foreslå notesblok. Eller du kan bare gå til gooogle.com med det samme og kompilere søgestrengen der i deres søgefelt, da det ender med at det ender.

Sådan finder du gratis MP3-filer og sange på internettet

Den første ting, du har brug for i hver søgning, er sætningen: intitle: "index.of" Dette fortæller grundlæggende google, at du kun vil returnere sider, der har ordene index i titlen. Næsten alt indeks over sider gør det. Et sideindeks er bare en automatisk genereret liste over filer i et bibliotek på en webserver, der vises for dig, når der ikke er nogen webside at vise. Det lyder ret teknisk, men du har sikkert set en før. Se det vedhæftede skærmbillede for et eksempel.

Dernæst har du brug for det, du rent faktisk søger efter. Lad os sige, at du leder efter Røg på vandet af Deep Purple. Så vil du skrive røg. På vandet. Perioderne fortæller google, at ethvert tegn (eller intet) er acceptabelt i stedet for. Du får brug for dette, fordi filer på internettet ikke kan have mellemrum i deres navne, så det kan kaldes smokeonthewater eller smoke-on-the-water eller smoke_on_the_water. Indtil videre skal din streng se ud som overskrift: "index.of" smoke.on.the.water

Sådan finder du gratis MP3-filer og sange på internettet

Nu skal du angive det filformat, du leder efter. Du gør dette ved blot at sætte det i parentes som denne (mp3). Det kan også være en god idé at søge efter Windows Media Audio-filer, da disse er et meget almindeligt format for sange. Vær dog advaret om, at WMA-filer kan indeholde DRM og copyrightbeskyttelse, der forhindrer filen i at blive spillet på din computer. Wave-filer er også et gammelt, men stadig almindeligt anvendt filformat til små filer som lydeffekter. Hvis du vil søge efter flere formater, skal du adskille dem med en lodret bjælke (den er over enter-tasten på dit tastatur). Så nu skal din streng se ud som det vedhæftede billede. Beklager, jeg kunne ikke fortsætte med at skrive det her, men ehow-webstedet kan ikke håndtere lodrette bjælketegn.

ønsker, har brug for, virkelig, søgning, streng, røg, twater, resultater, find, gratis, fortæl, sider, eksempel, smokeonthewater, lodret

Og endelig kan det tænkes, at nogen kan have websider, der hedder røg på vandet, så vi vil bede google om at ignorere alle resultater, der ender i websideformater. Du kan gøre dette ved at tilføje -html -htm -php -asp til slutningen. Det er de 4 mest almindelige filtyper til websider online og bør filtrere næsten alle ikke-lydfilresultater ud. Den færdige streng skal se ud som det vedhæftede billede (dog alt på en linje)

Nu skal du bare kopiere og indsætte hele strengen i søgefeltet på google.com og trykke på enter. Du bør få nogle resultater, hvis det er en ret almindelig sang. Brug min eksempelstreng fra det foregående trin som et eksempel. Hvis du er meget doven og ikke ønsker at indtaste det hele igen, er det overskrift: "index.of" smoke.on.the.water (mp3wma) -html -htm -php -asp men med en lodret bjælke mellem mp3 og wma i parentes. Denne søgning finder næsten 200 resultater! Jeg forklarer resultaterne lidt. Normalt får du resultater af sider, der repræsenterer mapper på college-webservere, der er til studerendes brug. Studerende uploader ofte musik til deres personlige rum, og Googles internet-gennemgangsrobot finder og registrerer deres placering. Du kan også finde sange i kataloger på små websteder, hvor ejeren enten ønskede at uploade filen, så de kunne få adgang til den hvor som helst, eller hvis de faktisk sendte sangen på deres websted et eller andet sted. Uanset hvad, alt hvad du skal gøre er at højreklikke på den mp3-fil, du vil have i indekset på siden, og klikke på Gem mål som, og du vil downloade og gemme den på din computer. Hvis du ikke får nogen resultater, er sangen muligvis ikke populær nok til at være sat på en eksponeret webserver. Sørg for, at alt er stavet korrekt, og at der er mellemrum de rigtige steder i strengen osv.

Udover at finde gratis MP3-downloads, skal du bemærke, at dette også fungerer for videofiler, men ikke så godt. For eksempel vil en søgning efter intitle: "index.of" hund (avimpgwmv) -html -htm -php -asp (men med veritcale bjælker mellem formater i parentes) finde en masse videofiler, der har ordet hund i filen navn. Dette kan være nyttigt til at finde musikvideoer eller hvad som helst andet.

Tips

du kan prøve at søge uden perioder og bare søge efter røg på vandet, men det kan finde resultater fra flere filer på én gang. Det kan muligvis finde en sang med "røg" i navnet og en sang med "vand" i navnet, men ikke ryge på vandet for eksempel.