Sådan konverteres YouTube til PowerPoint

Microsoft PowerPoint er en grundpiller, når det drejer sig om at oprette præsentationer til diasshow. Men ofte er punktlisterne med dias og lejlighedsvis grafik ikke nok til at forklare et koncept tilstrækkeligt. Nu kan præsentanter dog indsætte video i PowerPoint-præsentationer for at forbedre træningen og sætte gang i showet.

Trin 1

Besøg YouTube for at finde den video, du gerne vil bruge i din præsentation. Vælg en video, der har den højeste kvalitet. Kopier videoens URL. Dette kan findes i videobilledets informationsfelt til højre for videoen, hvor der står "URL" eller i browseren. Fremhæv URL'en, højreklik med musen, og vælg "Kopiér" i menuen.

Trin 2

Besøg webstedet You Convert It (se Referencer), og klik på fanen, der siger "Konverter online video."

Trin 3

Indtast URL'en til YouTube-videoen i feltet "Indsæt URL". Indtast derefter din e-mail, hvor du modtager linket til at downloade din video, når den konverteres. Endelig skal du vælge at konvertere til Windows Media Video (WMV) og klikke på "Konverter det."

Trin 4

Tjek din e-mail for den konverterede video. Giv tjenesten et par minutter til at konvertere og send dig besked om, at videoen er klar. Du modtager et link til at downloade din video. Klik på den, og gem videoen på din computer. Husk at huske navnet, og hvor du gemte det.

Åbn din PowerPoint-præsentation. Naviger til det dias, som du vil have videoen vist på. Vælg "Indsæt> Film og lyde> Film fra fil." Find din videofil, og klik på "OK". Du får vist en dialogboks, der spørger dig, om du vil have videoen automatisk, eller når du klikker på den. Flyt eller juster størrelsen på videoen, hvis det er nødvendigt. Tryk på "Skift" - "F5" for at teste videoen. Gem din præsentation.